TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Jaká čerpadla u rodinných domů využijete nejvíce?

Jaká čerpadla u rodinných domů využijete nejvíce?

Jen málokdo z nás si ještě dovede představit chod rodinného domku bez kvalitního čerpadla. Čerpadla jsou vždy spolehlivým pomocníkem při mnoha činnostech a dokáží velmi ulehčit práci v mnoha oborech. Druhů čerpadel je velké množství, ale v domácnosti se nejvíce využívají základní druhy – ponorná a kalová čerpadla.

jpeg

Proč právě tyto druhy?

Ponorná a kalová čerpadla splňují všechny základní požadavky na funkci čerpadel. Jejich nejdůležitější funkcí je totiž přečerpávání kapaliny. To může probíhat například z bazénů, vodních nádrží, studen, zatopených sklepů nebo z hloubkových vrtů. Přesně v těchto oblastech vám dokáží ponorná a kalová čerpadla velmi pomoci a usnadnit práci. Jejich předností je totiž skvělý výkon při zachování menších rozměrů.

 Jaký je mezi nimi rozdíl a kde je najdeme?

Ponorné čerpadlo a kalové čerpadlo jsou si svým vzhledem velmi podobné. Dokonce je velmi podobná i jejich výroba. Rozdíl je ovšem zásadní. Ponorná čerpadla jsou určena pouze a výhradně k čerpání čistých vod, bez usazenin a nečistot. Kalové čerpadlo můžete naopak využít i pro tyto druhy kapalin. Nečistot v kapalině může být mnoho a mají odlišné složení a odlišnou podobu. Proto existuje také široká nabídka druhů čerpadel, která jsou vhodná pro konkrétní využívání. Profesionály v tomto oboru je společnost Georgia – čerpací technika s.r.o., která nabízí čerpadla od světově známých výrobců.

Georgia s.r.o nabízí čerpadla mnoha značek, druhů, výrobců i velikostí

Společnost Georgia – čerpací technika s.r.o. se řadí mezi největší prodejce čerpací techniky na našem trhu. Sortiment vybírají pouze od nejkvalitnějších světových dodavatelů. Disponují všemi druhy čerpadel, které najdou využití nejen u rodinných domů, ale i v odborných průmyslových odvětvích. Najdete zde totiž čerpadla Grundfos, Willo, Sigma, Ebara, Lowara, Capeda, HCP a mnoho dalších. Výběr je pouze na vás.

Kompletní nabídku čerpadel můžete najít na www.georgia.cz.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top