TOPlist
17. 05. 2024
Domů / Interiér / Ložnice / Zdravé spaní vám poskytne kvalitní matrace! Víte, kde ji koupit?

Zdravé spaní vám poskytne kvalitní matrace! Víte, kde ji koupit?

Znáte to, když se celou noc převalujete a nemůžete usnout. Příčin může být několik, ale pokud jde o dlouhodobý problém, tak důvodem může být nevhodná matrace, na které spíte! Nebo příp. proležená matrace, kdy tělo má nesprávné rozložení, takže je v nepohodlné poloze a tudíž se vám hůře usíná. Kromě špatného spánku si takto ničíte své zdraví.

Jak poznám, že moje matrace potřebuje vyměnit?

Někteří lidé říkají, že matrace by se měla obměňovat co pět let. Avšak pokud máte kvalitní matraci, tak vám může vydržet déle. Jen je důležité, aby matrace nebyla proležená a aby se vám na ní dobře usínalo. Hlavní je, aby při spánku netrpěla vaše páteř. Jde o jednu z nejdůležitějších částí lidského těla a právě v posteli by měla mít tu správnou polohu, aby se uvolnila. To je hlavní důvod, proč mít kvalitní matraci.

Jak si vybrat správnou matraci?

Matrace mají několik variant. Klasické staré, pérové matrace si pamatují i babičky našich babiček, ale tyto podložky na spaní jsou dnes nahrazovány jinými materiály. Bylo zjištěno, že tyto matrace mohou způsobovat bolesti kloubů a především byly vytvořeny nové a daleko pohodlnější materiály.

Dnes je zájem právě o ortopedické matrace, které by měly zajišťovat kvalitní spánek pro tělo i duši. Matrace Vegas nabízí mnoho variant, ze kterých si můžete vybrat tu správnou podložku na spaní. Jedna z kolekcí je nazvána Komfort.

Komfort kolekce – má tři vrstvy. Spodní a vrchní, u kterých si můžete vybírat tvrdost – někdo rád spí na tvrdém, ale někdo dává přednost měkkému spaní. Mezi těmito dvěma vrstvami se nachází taštičkový systém. Ze speciálních materiálů jsou tady vyrobeny taštičky, které jsou rozmístěny jedna vedle druhé po celé matraci. Zajišťují pohodlný, ale zdravý spánek.

Moderní kolekce – je velice podobná té komfortní. Jediný rozdíl spočívá v tom, že taštičky jádra jsou uloženy do tvarů včelích plástů. Kromě toho je tato matrace potažena potahem, který obsahuje výtažky z Aloe Vera.

Aktivní kolekce – je asi nejznámější a také nejvíce oblíbenou kolekcí poslední doby. Jde o matrace, které jsou vyrobeny z paměťové pěny. Mají několik vrstev se stejnou strukturou. Kromě toho je zde stejná hustota, což způsobuje to, že se matrace přizpůsobí vašemu tělu. Jde o velice kvalitní a zdraví prospěšné matrace.

Proč právě matrace Vegas?

Mají spousty výhod – nabízí produkty, které jsou vyrobeny čistě z evropských komponentů. Své suroviny hledají u předních evropských výrobců a jejich matrace jsou tak velmi kvalitní.

Jako další výhodu lze považovat to, že na matrace dostanete dlouhodobou záruku, která trvá až dvacet let. Tak se jen potvrzuje, že matrace jsou natolik kvalitní, aby přežily 20 let spánku. A jedná se o výrobky, které mají certifikáty!

Navíc jde o společnost, která vám vyhoví v čem bude moct! Nejen, že vytvoří rozměry, jaké si budete přát, i když půjde o atypické rozměry, ale také vám matraci doveze až domů a to zadarmo.

Dopřejte i vy svému tělu kvalitní a zdravý spánek díky matracím Vegas.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top