TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Sháníte jeřáb? Na autojeřáby i jeřábnické práce se specializuje firma Červený s.r.o.

Sháníte jeřáb? Na autojeřáby i jeřábnické práce se specializuje firma Červený s.r.o.

Firma Červený s.r.o. je specialistou na jeřábnické a zemní práce. Nabízí autojeřáby k pronájmu, ale i kompletní jeřábnické práce. K tomu též zemní a výkopové práce a autodopravu.

Flotila 15 mobilních jeřábů je vždy připravena pro zákazníky, kteří potřebují pracovat s těžkými břemeny. Službu manipulace s nadrozměrnými břemeny nabízí firma na území Prahy a ve Středočeském kraji. Mobilní jeřáby a profi jeřábnické práce jsou k dispozici, ať již potřebujete zvedat a přenášet 20tunová, 50tunová či 100tunová břemena. Firma pracuje se spolehlivou technikou a s lidmi, kteří odvádí perfektní práci pro klienty. Proklientský přístup je pro celou firmu na prvním místě, o čemž svědčí i pozitivní reference na webových stránkách www.cerveny.cz.

Společnost zapůjčuje autojeřáby i s obsluhou. Ta je plně proškolená a zkušená

Díky tomu má zákazník zajištěn veškerý servis. Od převozu stroje, přes technickou podporu na místě, až po samotnou manipulaci s jeřábem. Cena za pronájem jeřábu je bezkonkurenční a firma má rovněž sjednáno pojištění odpovědnosti, a to až do výše 20 milionů korun.

Služby společnosti jsou tady pro firmy i soukromníky. Nezáleží na tom, jestli jste velkou firmou nebo živnostníkem. V rámci komplexních služeb nabízí firma i poradenství s řešením konkrétní situace, pro kterou má být jeřáb použit.

Díky zaměření společnosti dnes snadno seženete jeřáb na větší jeřábnické práce, ale i na pomoc při zvednutí a přemístění jediného břemena. Firma a její zaměstnanci to s jeřáby skutečně umí a práce související se zvedáním těžkých břemen, kterých jste se obávali, svěříte do rukou lidí, kteří vědí jak na to. Služby využije kdokoliv, kdo staví rodinný dům či řeší celý developerský projekt. Jeřábníci i stroje ve firmě si poradí s tunelem i stavbou silnice. Objednejte si jeřáby Praha či kompletní jeřábnické práce u profesionálů s letitými zkušenostmi.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top