TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Montované dřevostavby na klíč od Martinice Group

Montované dřevostavby na klíč od Martinice Group

V případě, že uvažujete o výstavbě nového rodinného domu, je na místě zvážit, zda se pouštět do realizace klasické zděné nemovitosti, nebo zvolit jiné, v lecčems výhodnější řešení. Se zajímavou nabídkou přichází renomovaná společnost Martinice Group.

Kvalita materiálů hraje při stavbě domu zásadní roli

Zmíněná společnost se specializuje na montované dřevostavby rodinných domů, které svým klientům vytváří od A do Z. Jedná se o moderní dřevostavby na klíč, k jejichž výstavbě jsou použity nejkvalitnější materiály. Když už se rozhodnete pro investici do nového bydlení, není dobré hledět pouze na cenu. Uvědomte si totiž, že vám bude pravděpodobně sloužit do konce života. Kvalita materiálů se v budoucnu pozná, protože nebudete muset neustále investovat do nejrůznějších oprav, takže i na první pohled dražší nemovitost se nakonec vyplatí.

Zkušenosti a špičkové technologické postupy jsou při realizaci dřevostaveb rozhodujícími kritérii

Martinice Group staví montované dřevostavby rodinných domů již dlouhá léta. Využívá přitom špičkových technologií, tudíž jsou veškeré materiály provedené s přesností na milimetry, což zajišťuje potřebný komfort bydlení. Každý projekt je z hlediska vašich nároků a potřeb flexibilní až do posledního momentu, takže když požadujete nějakou změnu, není to problémem. V rámci realizace společnost nabízí nízkoenergetický standard už v základních variantách dřevostaveb, přičemž na konstrukční systémy dává záruku v délce 25 let.

Nízkoenergetické dřevostavby jsou v dnešní době jasným trendem v oblasti výstavby rodinných domů. Pakliže už v základní variantě máte materiály, které jsou schopné zajistit nadstandardní tepelně izolační vlastnosti, ušetříte díky tomu při vytápění objektu, což oceníte především v chladných zimních měsících.

Krovy a vazníky

Dřevostavby na klíč nejsou jedinou činností, jíž se zmíněná společnost zabývá. Vytváří rovněž krovy a vazníky, tudíž se ni můžete obrátit i tehdy, potřebujete-li na svém domě udělat novou střešní konstrukci z odolného dřeva.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top