TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Geodetické služby napříč celým oborem

Geodetické služby napříč celým oborem

Hledáte kvalitní geodetickou firmu, která vám pomůže s vypracováním nejrůznějších podkladů například pro projekt stavby nebo pro zápis do katastru nemovitostí? Obraťte se na společnost VISIONPLAN-3D, která je odborníkem v oboru geodézie. Svoje geodetické služby poskytuje jak lidem z řad veřejnosti, tak také podnikatelům, stavebním firmám, projekčním kancelářím.

Co vše VISIONPLAN-3D provádí? Je to například zaměření pozemku pro projekt stavby, vytyčení pozemku a stavby, polohopisné a výškopisné zaměření, také umí vytvořit 3D modely a vizualizace, virtuální prohlídky interiérů a exteriérů a řadu dalších geodetických prací. Pro vaše úspěšné vyřízení na katastrálním úřadě vám VISIONPLAN-3D vypracuje geometrické plány pro zanesení stavby do katastru, rozdělení pozemku, vyznačení věcného břemene.

Společnost VISIONPLAN-3D pracuje s nejmodernější technologií, kam patří například laserové skenování, 360° kamery, přístroje pro přesná data. Na webových stránkách firmy VISIONPLAN-3D se můžete seznámit s její celkovou činností, s referencemi nebo fotogalerií. Navíc si zde můžete sjednat nezávaznou konzultaci zdarma s odborníkem.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top