TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Zajímavosti / Čistič, co skutečně funguje

Čistič, co skutečně funguje

Každý chce mít doma perfektně uklizeno, jenže toho nelze pokaždé dost dobře dosáhnout. Problémem však není přebytečné harampádí, které se dá vždy nějak vyhodit, nebo prach, jehož setření by nemělo dělat nikomu větší potíže. Největším problémem je zažraná špína, co nejde pořádně vyčistit.

Lepší než zbytek konkurence

Pro takové případy existuje celá řada zaručeně vhodných přípravků. Ty ovšem v takovýchto momentech často selhávají, což není dobře, jelikož jsou obvykle docela drahé.

Zbavit se i zažraných nečistot však lze, a dokonce i poměrně levně. Pořiďte si univerzální čistič značky Woldoshop a neměli byste mít se špínou doma už nikdy žádné potíže.

Zní to možná jako další přestřelená reklama plná superlativ, nicméně hromady spokojených německých zákazníkům dávají těmto slovům za pravdu. Univerzální čistič skutečně funguje a dokáže vymazat z povrchu zemského i nečistoty, které jinak odstranit nejdou.

Proto se běžně používá třeba na čištění skvrn od vína, krve nebo laku na nehty. Čistič rovněž výborně zbavuje povrchy mastnoty, díky čemuž je vhodné ho používat při mytí nádobí, horkovzdušných i mikrovlnných trub nebo třeba digestoří.

Máte-li například dveře od nástěnné barvy a nejde to dolů, zkuste použít na zamazanou oblast koncentrovaný čistič, chvíli počkejte a posléze setřete místo mokrým hadříkem. Dveře by měly být stejné jako před malováním.

Milujete DIY projekty? Čistič využijete i zde. Díky obsahu pomerančového oleje funguje jako přírodní rozpouštědlo.

Nesmrdí

Neředěný prostředek však využívejte pouze, když to nepůjde jinak. Ne že byste se snad mohli o koncentrovanější čistič poleptat či jinak poškodit, ale je to zbytečné plýtvání. Naprostou většinu nečistot lze odstranit za pomoci zředěného roztoku s vodou.

Na rozdíl od jiných obdobných přípravků univerzální čistič nejenže nesmrdí, ale naopak se může pyšnit příjemnou svěží vůní s nádechem pomerančů, je skvělý na čištění skvrn po domácích mazlíčcích, protože nejen čistí, ale i odstraní pach. Společnost Woldoshop dává vždy u svých produktů důraz na důležité detaily a toto je jeden z nich.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top