TOPlist
19. 04. 2024
Domů / Interiér / Chcete si žít jako na zámku?

Chcete si žít jako na zámku?

Snem každé malé holčičky je být princeznou a bydlet na zámku. Bydlení jako na zámku si však můžeme zařídit i v domě nebo panelákovém bytě a to díky vhodnému výběru nábytku. Vybavení zámku nápadně připomínají vitríny vhodné do obývacího nebo dětského pokoje. Největší zámeckou “atrakcí”, co se nábytku týká, je však postel s nebesy nebo zajímavá ložnicová sestava. I tu si můžeme do svého domova pořídit.

Jaké výhody nabízí vitríny?

Luxusní vitríny velmi snadno nahradí obývací stěnu. Někdy také připomínají knihovnu. Jedná se o skříně s dvířky, která mohou být celá prosklená nebo kombinovaná z různých materiálů. V nabídce nalezneme vitríny větších i menších rozměrů, pouze s policemi nebo v kombinaci poliček a zásuvek. Vzhledem k tomu, že se vyrábějí v různých barevných odstínech a z různých druhů materiálů, zajisté si každý najde vhodný kousek, který se bude nejen hodit do interiéru, ale také bude dokonale plnit svoji funkci. Kvalitní kousky se vyrábějí nejčastěji z masivu. Pokud dáváme přednost vzhledu minimalistickému, můžeme si pořídit vitrínu kombinovanou s kovem a sklem.

Sestava do ložnice

Chceme-li navodit zámeckou atmosféru i v ložnici, vybíráme vhodné kousky nebo ložnicové sestavy a vůbec nemusejí být staromódní. Velmi příjemnou a útulnou atmosféru navozuje nábytek vyrobený v anglickém stylu, jež nabízí originální design. V nabídce nalezneme nejen postele a noční stolky, ale také různé druhy komod. Ty nabízejí dostatek úložného prostoru. V případě, že máme ložnici menších rozměrů, můžeme komodu nahradit menší vitrínou, rozdělenou na část s policemi a část zásuvkovou. Získáme tak potřebný úložný prostor. Nábytek do ložnice se vyrábí jak v barvě bílé, tak i v barvách přírodních. Záleží tedy jen na nás, jakému stylu dáme přednost. Součástí ložnicové sestavy může být i zrcadlo umístěné na stěně

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top