TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Reality / Místo činže plaťte raději hypotéku

Místo činže plaťte raději hypotéku

„Lepší malý chromý koníček, ale můj“. Staré české přísloví vypovídá o tom, že vlastnictví člověka je v žebříčku hodnot ceněno hodně vysoko. Z hlediska nemovitého majetku se rozhodně oplatí mít vlastní byt, než platit nájemné za byt pronajatý. Laicky řečeno, místo nájemného raději zaplaťte hypotéku.

Vzhledem k vývoji hypotečního trhu je trend naprosto zřejmý. Platit splátku hypotéky vyjde naprosto totožně s výdaji na nájemném. V době, kdy dokonce ceny bytů stagnují, by byl hřích nevyužít příležitosti a nepořídit si bydlení, které vám bude říkat „pane“.

Bydlení pro všechny

Prodej bytů na Praze 3 je jako stvořený pro všechny, kteří chtějí bydlet slušně a podle nejnovějších trendů. Rezidenční komplex, který na Vackově vzniká, je určen a dostupný naprosto všem. Byty ocení zejména klasická střední třída, která nemá na „milionářské bydlení“ a přitom chce bydlet komfortně a pohodlně.

Projekt Byty u Park v Praze tvoří celkem jedenáct bytových domů, v nichž se nachází 242 bytů o velkosti 1 až 5 +kk. Nejmenší byty mají 30 m2 a největší mají 140 m2 užitné plochy. Téměř všechny byty disponují buď předzahrádkou, balkonem, lodžií nebo terasou. Rozmanitost architektury umožňuje balkónům, terasám a zahradám vyniknout a přitom dopřát obyvatelům maximální soukromí.

Moderní městská čtvrť

Za návrhem projektu Byty u parku stojí pražské architektonické studio Architecture Interior Project, které v Praze navrhlo již celou řadu krásných a funkčních bytových čtvrtí a má tak značné zkušenosti s pojetím rodinného bydlení. Bydlení na Žižkově je prototypem moderního života s  úžasnými možnostmi mít na dosah veškerou občanskou vybavenost a přitom být jen kousek od přírody s dostatkem míst k odpočinku a relaxaci.

Okolí Malešické ulice, kde se rezidence nachází, čeká v budoucnu další rozvoj. Lokalita se tak stává novou a moderní městskou čtvrtí, která bude mít punc bydlení na prestižní adrese. Chcete k ní patřit i vy? S financováním u Hyposervis Consulting to není vůbec složité.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top