TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Zajímavosti / Rychlý internet a internetová televize za cenu, kterou snad ani nejde odmítnout? Víme od koho!

Rychlý internet a internetová televize za cenu, kterou snad ani nejde odmítnout? Víme od koho!

Toužíte po opravdu rychlém internetovém připojení? Pak se připojte na moderní optickou síť od Nej CZ. S ní si budete moci užívat internetu s rychlostí až 1000 Mb/s a internetové televize se dvěma sty stanic!

Uvědomujete si, jaké možnosti vám rychlý internet otevírá? A jak byste s ním naložili? Nejenže by se vám zásadně urychlilo otevírání stránek a stahování i odesílání velkých souborů. Bez problémů byste však mohli hrát počítačové hry a sledovat internetovou televizi. Třeba právě tu od Nej CZ.

Programy i dobu jejich sledování si vybíráte sami

Co byste řekli dvěma stovkám televizních stanic včetně těch v HD kvalitě? Nejedná se však o žádné přednastavené balíčky, na něž jste možná zvyklí od konkurence. U Nej TV si programy, na které se budete dívat, vybíráte sami! A s nimi i dobu, kdy je budete sledovat.

Žádný pevně daný televizní program

Nejste tedy svazováni žádným televizním programem s pevně stanoveným začátkem i koncem programu, který když prošvihnete, tak máte smůlu. Internetová televize Nej TV totiž spolu s bohatou nabídkou programů nabízí i řadu funkcí, jako je pozastavení pořadu a jeho opětovné spuštění, přetáčení, ukládání oblíbených pořadů či jejich vyhledávání. Zkrátka se jedná o televizi, jejíž program ovládáte vy, ne její provozovatel.

Otestujte si svou lokalitu

Zamlouvá se vám tento scénář? V tomto případě otevřete stránku https://www.nej.cz/, klikněte na záložku internetová televize a zhruba v její polovině odklikněte políčko vyberte lokalitu. Našli jste v seznamu, který se před vámi rozbalil, právě tu vaši? Pokud ne, pokuste se ji ještě zadat přímo do vyhledávače.

Vyberte si svůj tarif

Pokud máte to štěstí a právě vaše lokalita je pokrytá moderní optickou sítí od Nej CZ, dělí vás od internetové televize a rychlého internetu jen pár dalších kliků. Před sebou v podstatě máte jen výběr tarifu, který vám bude nejvíce vyhovovat. Ten si objednáte, vyčkáte návštěvu technika a zábava bude moci začít!

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top