TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Reality / Zjednodušte si koupi nebo prodej bytu s portálem CINCINK

Zjednodušte si koupi nebo prodej bytu s portálem CINCINK

Prodej i koupě nemovitosti znamenají spoustu starostí. Jednak vám vezmou hromadu času, jednak se budete muset mít hodně na pozoru, abyste nezapomněli na něco důležitého nebo něco nepodcenili. Obzvlášť pokud před tímto nesnadným úkolem stojíte poprvé.

Právě pro vás se před pár měsíci v českém internetovém rybníčku objevil nový férový realitní portál s názvem CINCINK. Spustila ho Komerční banka, jde o nápad jedné z jeho zaměstnankyň. Jí se totiž zdálo, že něco takového v Česku chybí. A měla úplnou pravdu. Čím je tedy portál CINCINK tolik výjimečný?

Provede vás celým procesem

Portálů, kde na vás čeká inzerce zdarma, je spousta. Jenže podat inzerát nebo najít dobrou nabídku je pouze začátek. Ve skutečnosti je s obchodem s nemovitostmi spojeno mnohem více starostí. Abyste na něco nezapomněli, je pro vás připravený online průvodce. Ten vám poradí, jak byste měli postupovat, v jakém pořadí podnikat jednotlivé kroky, a hlavně co všechno vlastně musíte udělat.

K dispozici je jak obecný průvodce, tak konkrétní ke každému danému inzerátu. Ostatně každá koupě i prodej bytu jsou trošku specifické.

Pomůže s orientací v základních otázkách

Co je rezervační smlouva? Smlouva o úschově? Zprostředkovatelská smlouva? Ano, během obchodu s nemovitostí budete muset podepsat více než jen kupní smlouvu. Jestli vám tyto pojmy nejsou příliš jasné, podívejte se na CINCINK Wiki, tam najdete vysvětlení. Kromě toho zde objevíte i mnoho dalších článků s praktickými radami pro kupující i prodávající.

Získá pro vás výhodnou hypotéku

Čeká-li vás koupě bytu, pravděpodobně už jste zjistili, že dosáhnout na hypotéku, která by byla výhodná a rozumná, dnes není zrovna snadné. S portálem CINCINK ovšem nejde o nic složitého. Ostatně vždyť za ním stojí sama Komerční banka.

Spojí vás s potřebnými odborníky

Zřejmě největší přidaná hodnota portálu CINCINK spočívá v tom, že vás propojí se všemi odborníky, které byste mohli při prodeji či koupi nemovitosti potřebovat. Má pro vás nachystané například:

  • právníky: Určitě budete potřebovat pomoc se sestavením kupní smlouvy.
  • odhadce cen: Chcete cenu nemovitosti stanovit tak, aby nebyla příliš vysoká, ale ani nízká?
  • fotografy: Aby váš inzerát zaujal, jsou důležité špičkové fotografie.
  • daňové poradce: Víte, v jaké výši, kdy a kam poslat peníze za daň z koupě nemovitosti?
  • technické inspektory: Abyste si byli jistí, v jakém stavu je nemovitost, již kupujete.

Všechny tyto služby přes portál CINCINK získáte od ověřených odborníků a také za výhodnou cenu. Kromě toho, když se na portálu registrujete, sbíráte body za registraci, zveřejnění inzerátu, nákup apod. Tyto body je pak možné vyměnit za slevu na službách.

Co dalšího ještě portál CINCINK nabízí, už můžete prozkoumat sami. Jestli vás čeká prodej či koupě nemovitosti, portál rozhodně stojí za prohlédnutí.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top