TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Stěhování bytu svěřte profesionálům!

Stěhování bytu svěřte profesionálům!

Máte před sebou stěhování domácnosti? Poradíme vám, co udělat pro to, abyste z něj nezešíleli. Aby vše běželo jako švýcarské hodinky a s veškerým vybavením i cennostmi jste se setkali v takové podobě, v jaké jste je opustili.

V první řadě doporučujeme objednat si profesionální stěhovací firmu. Základem úspěchu je totiž vynikající organizace práce, kterou profíci zvládají na výbornou. Vše bude zapotřebí dobře zabalit a především mít přehled o tom, kde se co nachází.

Zásobte se obalovým materiálem

Balení vašich osobních věcí a cenností by ovšem mělo probíhat ve vaší režii. Z tohoto důvodu si pořiďte dostatečné množství obalového materiálu. Pevného, nepromokavého a s patřičnou nosností – obzvláště na knihy. Opatrně nakládejte s křehkým nákladem, jako jsou lustry, talíře, skleničky a porcelán. Každou skleničku a hrníček pečlivě zabalte do novin či přímo bublinkové fólie a opatrně je pokládejte do k tomu určené krabice. A tu nakonec označte nálepkou „křehké“.

Obraťte se na profesionály

Máte sbaleno? Na řadě je krok číslo dvě v podobě samotného stěhování bytu či domu, tedy transportu všech vašich cenností do vašeho bydliště. To sami určitě nezvládnete. Ani ale nemusíte. Od toho tu jsou již zmíněné profesionální stěhovací firmy, které vše obstarají za vás. Ty mají stěhování bytů v malíčku. Vědí co a jak a především disponují patřičným množstvím zaměstnanců, s jejichž pomocí váš starý byt i s jeho vybavením opustíte rychlostí blesku. Zkrátka jsou rychlí a spolehliví. A nestěžují si, pokud před sebou mají pár pater navíc, s nimiž nepočítali.

Víc než stěhování

Jednu takovou najdete pod odkazem stěhování Praha. Služby společnosti Stěhování Vektos ovšem sahají za hranice služeb klasické stěhovací firmy. Oni tedy nejenom přemístí vaše cenností z bodu A do bodu B, ale také demontují veškerý nábytek (ten následně samozřejmě opět smontují) a zapojí veškeré spotřebiče a elektroniku. Na vás tak v podstatě bude pouhé vybalování vašich osobních předmětů.

Opravdu slušné ceny

A ceny? Ty jsou více než příznivé. V Praze za klasickou dodávku (furgon o objemu 10 m³) a jednoho stěhováka zaplatíte 600 korun za hodinu včetně DPH. Každý stěhovák navíc vás vyjde o tři stovky na hodinu víc. Téměř s totožným tarifem můžete počítat i při objednání dvojnásobně objemnější skříně.

Stěhování nikdy nebylo jednodušší

Za příplatek pak je transport těžkých břemen či vynáška do vyšších pater. Kompletní ceník je každopádně k dispozici na stránkách společnosti (vektos.cz) A pozor, studenti, senioři a rodiny s dětmi mají nárok na poměrně výrazné slevy.

Stěhování domu stejně jako bytu zkrátka nikdy nebylo jednodušší. Se stěhováky Vektos tedy určitě ne. Říká se sice, že je lepší vyhořet než se stěhovat, ale to na stěhování s profíky rozhodně neplatí.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top