TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Reality / Cincink nabízí kompletní realitní služby online

Cincink nabízí kompletní realitní služby online

Hledáte férový realitní portál, který vám umí pomoci stejně dobře, jako kvalitní realitní kancelář? Je tady Cincink.cz – portál, který už není pouhým inzertním portálem, ale nabízí kompletní služby v oblasti prodeje, nákupu a pronájmu realit.

Kdo chtěl prodat, koupit, nebo pronajmout byt, dům, či nekomerční prostory, měl doteď dvě možnosti. Pustit se do toho bez realitky na vlastní pěst a pracně si všechny náležitosti kolem zařídit svépomocí, eventuálně se svěřit do ruky realitní kanceláře. Oboje bylo tak trochu vabank. Dnes existuje zlatá střední cesta. Využít služby nového férového realitního portálu Cincink.cz.

V čem vám Cincink umí pomoci?

V první řadě nabídne tisíce aktuálně nabízených nemovitostí – byty, domy, pozemky, komerční prostory a další. Celým procesem prodeje, nákupu a pronájmu vás provedou kvalitě zpracovaná videa, která pomohou vyhnout se chybám třeba právě v tak důležité etapě života, kdy si pořizujete své trvalé bydlení pro rodinu a hodláte se zavázat splácet jej 20 nebo 30 let.

Cincink pro vás zajistí právní služby, odhad nemovitosti, kvalitní nafocení bytu před prodejem, pomohou s textem inzerátu, vyhotoví 3D plánek nemovitosti, vytvoří vizualizace interiéru, provedou technickou inspekci nemovitosti, postarají se o úschovu peněz v rámci procesu převodu nemovitosti, a pomohou rovněž s vyřízením hypotéky.

Hypotéka s Cincink

Realitní portál Cincink.cz spolupracuje s Komerční bankou a umožňuje vám získat u ní hypotéku za těch nejvýhodnějších podmínek. Na portálu je k dispozici rovněž hypoteční kalkulačka online.

Hypotéku lze využít nejen na koupi, rekonstrukci a výstavbu nemovitosti, ale rovněž když potřebujete vypořádat dědické nároky a spoluvlastnictví, koupit nemovitost v dražbě, refinancovat půjčku na bydlení v jiné bance či sloučit více půjček na bydlení. Též je možné vzít si tzv. americkou hypotéku, tedy zastavit dům kvůli jakémukoliv jinému bezúčelovému úvěru. Hypotéku si lze vzít již od částky 200 000 Kč.

Jak vám Cincink s hypotékou pomůže? Zajistí pro vás výhodnější cenové podmínky a uspíší vyřízení žádostí. Díky službám realitního portálu máte mnohem větší šancí celým schvalovacím hypotečním procesem projít. Přičemž schvalovací proces se už dnes hodně zesložitil a plánují se další omezení ze strany ČNB.

Nechcete kupovat zajíte v pytlli? Objednejte si technickou inspekci na nemovitost, kterou kupujete

Prověření stavu kupované nemovitosti by mělo být před koupí naprostou samozřejmostí. Mnohdy to zanedbáme. Někdy si myslíme, že chyby rozpoznáme bez odborné pomoci, jindy máme až přehnanou důvěru k prodávajícímu. Mnohdy však pouze nevíme, kde vzít vhodného člověka či firmu, která nám prověření stavu nemovitosti po technické stránce provede. Teď je vše jednodušší. O vše se postará realitní portál Cincink.cz. Takže nezapomeňte, technická inspekce nemovitosti je důležitá a neoplatí se ji v procesu koupě vynechat.

Právní pomoc na klíč

Rozhodně se neoplatí podcenit ani kvalitní právní služby související s prodejem či nákupem nemovitosti. Nemusíte si najímat právníka a platit mu nadhodnocenou hodinovku. Cincink vám zajistí právní služby za paušální cenu. Svůj životní obchod budete mít pod kontrolou a neriskujete chyby ve smlouvě či pouze jednostranně výhodnou smlouvu, která zrovna vás znevýhodní.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top