TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Díky bezpečnostním dveřím nedáte zlodějům šanci

Díky bezpečnostním dveřím nedáte zlodějům šanci

Ze zlodějů jsem měl vždycky strach, teď už se ale nebojím. Není žádným překvapení, že zejména v letním období stoupají počty vykradených bytů a domů. Jak se vyhnout nepříjemnému překvapení po návratu z dovolené? Zabezpečte svůj domov a začněte dveřmi. Obzvláště, bydlíte-li v bytovém domě. 

Vybírejte pečlivě

Při nákupu bezpečnostních dveří by neměla rozhodovat pouze cena, ale spíše poměr cena-výkon. Při jejich pořizování jsem se proto řídil hlavně referencemi výrobce, spokojeností zákazníků a vlastnostmi dveří. Jednoznačně jsem dal přednost české firmě, která se výrobě dveří přímo věnuje, před dováženými nekvalitními, ale levnými dveřmi ze sériových výrob ze zahraničí.  Spolehlivý prodejce totiž ručí za to, že bezpečnostní dveře splňují veškerou certifikaci týkající se bezpečnostních prvků, termoizolačních vlastností, protipožární a protihlukové ochrany.

Celý proces je velice jednoduchý

Dveře do bytu jsem měl vybrané. Co dál? Během pár dní mě navštívil konzultační technik, jenž zdarma dveře zaměřil a zároveň mi potvrdil jejich vhodný výběr. Teprve pak mi připravil cenovou nabídku, která obsahovala vše včetně dveřního příslušenství, jakým jsou kování, vložka, kukátko atd. Co jsem třeba nevěděl je, že bezpečnostní dveře do paneláku odpovídající bezpečnostní třídy musí mít i kování i vložku ve stejné třídě. Jen tak může být splněna potřebná certifikace. Bezpečnostní dveře mi následně byly do 2 měsíců odborně namontovány. O tom, že si firma za svými dveřmi stojí, hovoří fakt o poskytované záruce až po dobu 25 let.

Profesionalita v každém kroku

Pro tuto specializovanou firmu je zákazník na prvním místě. Z toho důvodu pro ni není žádným problémem vyrobit dveře na míru dle vašich požadavků. Příjemně mě překvapil přátelský přístup, záruční a pozáruční servis. Navíc jsem byl uklidněn, že v případě jakýchkoliv potíží je k dispozici zámečnická pohotovost 24 hodin denně.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top