TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Demoliční práce šetrné k životnímu prostředí

Demoliční práce šetrné k životnímu prostředí

Bouracích a demoličních firem existuje v naší republice nespočet. Avšak takových, které mohou provádět navíc i dekontaminaci zamořených staveb a půdy, je zde málo.

Ekologie a bezpečnost na prvním místě

Jednou z těchto specializovaných firem je Ekolsan, kterou naleznete na internetové doméně www.ekolsan.cz. Vysoce kvalifikovaní pracovníci působí již od roku 1996 a v současnosti jejich sídlo naleznete v Brně a Praze. Po domluvě však přijedou na jakékoliv místo v České republice. Hlavním důvodem, proč firma vyniká nad konkurencí, je její zaměření na likvidaci prostor zamořených azbestem a jiných ekologických zátěží.

Nebezpečné úkony jsou prováděny v souladu se zákonem a splňují veškeré přísné předpisy. Ekolsan u své speciální demolice zaručuje, že všechen ekologicky a zdravotně škodlivý odpad bude uskladněn na speciálních skládkách, kde nebude nikoho ohrožovat. Žádný problém nečiní ani důkladné čištění zásobníků či jiných uzavřených nádob.

Demoliční práce ručně i strojově

Nezáleží na tom, zda potřebujete zbourat starý rodinný dům nebo obrovskou průmyslovou halu. Proškolení pracovníci si poradí se vším. Před začátkem každé demoliční práce provedou nezbytný průzkum stavby na výskyt nebezpečného azbestu, jak nařizuje zákon. Následně zákazník obdrží všechny protokoly a zápisy, které je povinen mít u sebe v průběhu veškerých demoličních prací.

Firma zajišťuje také odvoz, vytřízení a likvidaci suti, která během bourání vznikla. Přístup a pracovní postup vždy odpovídá platným zákonům a legislativě. Cena a doba výkonu práce je pokaždé individuální a záleží na typu a velikosti objektu. Firma si uvědomuje, že každá stavba je jiná a vyžaduje osobitý přístup. Z toho důvodu nabízí demoliční práce strojově i ručně, včetně rozebrání dřevěných a ocelových konstrukcí.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top