TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Proč nebydlet v roubence moderního stylu?

Proč nebydlet v roubence moderního stylu?

Máte pocit, že roubené chalupy patří jenom na vesnici? Poslední dobou lidé čím dál více upřednostňují bydlení, které splývá s přírodou. Avšak chtějí mít veškerý komfort moderního života. Ideální kombinací jsou roubenky, jež oba tyto požadavky skvěle splňují.

Jak na to?

Víte, jak by měl váš budoucí dům vypadat? Máte vyhotovený projekt pro klasický zděný dům? Na jeho základě bude vytvořena 3D vizualizace vaší budoucí dřevostavby. Pokud bude vše podle vašich představ, může se stávající projekt přepracovat do podoby moderní roubenky.

Technologie

Společnost zajišťující výrobu a dodávku dřevostaveb se tesařskému oboru věnuje již od roku 1995. Můžete se spolehnout na její rozsáhlé zkušenosti, nejmodernější vybavení, kvalitní dokumentaci, přesnost opracování a rychlou montáž.

Certifikovaný materiál

Na moderní roubené domy je použit buď klasický systém, kdy obvodové stěny tvoří masivní hranoly z rostlého cedru, lepené borovice nebo lepeného smrku, nebo sendvičový systém v kombinaci s izolací splňující parametry nízkoenergetické dřevostavby. Poslední variantou jsou domy z panelů, které jsou velmi oblíbené v západní Evropě. Je samozřejmostí, že veškerý použitý materiál je hoblovaný a vysušený.

Jak probíhá montáž?

Nejprve se vyrovná povrch pomocí nivelačního přístroje a dubových klínů. Díky tomu, že jednotlivé kusy materiálu jsou kvalitně připraveny a očíslovány, hrubá stavba domu standardních rozměrů je hotová zpravidla za 4-5 dnů. Během jednoho týdne tak máte postavený dům až po konstrukci krovu. V následujících 7 dnech se osadí okna, dveře a položí střešní krytina.

Co je možné postavit?

Dřevostavby nutně nemusí mít podobu pouze rodinných domů. Na vaše přání lze postavit chatku, komerční objekt či hospodářské stavení. Své kouzlo v moderní roubence má i dětská školka nebo golfový klub.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top