TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Zahrada / Betonové ploty – designové oplocení

Betonové ploty – designové oplocení

Výrobky, které si spotřebitelé oblíbí, prakticky ve všech sférách obchodu postupně prochází obměnami a dochází k jejich zdokonalení pro maximální spokojenost klientů. Zdokonalují se většinou funkčně, ale dostávají i líbivější design a poutavější obal. Většinou jsou vylepšení spojena s dlouhým vývojem a složitými výrobními přípravami. Nejinak tomu je i v případě betonových plotů. Zpočátku se vyráběly jako jednostranně dekorované a dlouho se takto prodávaly. Díky skvělým praktickým vlastnostem a samozřejmě estetickým dekorům se hodně prodávaly, což výrobce utvrdilo v tom, že zlepšování odolnosti i designové stránky betonových plotů je krok správným směrem.

Betonové ploty – dokonalost sama

Postupně se do betonových dílců a sloupků začaly přidávat ocelové armatury, které pomáhají plotu k větší odolnosti i pružnosti a postupně se objevily na trhu nejprve dekorované sloupky, které do té doby byly pouze hladké, a poté přišla revoluční novinka – oboustranné betonové ploty. Revoluční je na nich to, že obě strany plotu jsou opatřeny designovým dekorem. Díky tomu jsou nyní betonové ploty okrasné z vnitřní i vnější strany plotu. Již tedy není třeba maskovat hladkou stranu betonového plotu živým plotem, okrasnými keři nebo jiným způsobem. Oboustranné betonové ploty skvěle doplní každý dům a ozdobí jej z vnitřní i vnější strany.

Betonové ploty vedle dekorativní funkce plní i nadále také roli ochrannou zejména proti cizímu vniknutí. Jsou vysoce pevné, stabilní a odolné vůči klimatickému i mechanickému působení, můžete se tak vždy spolehnout, že vám betonové ploty vytvoří doma dostatečné soukromí, abyste mohli nerušeně na zahradě sekat trávu, dovádět s dětmi nebo se třeba opalovat. Co zůstalo zachováno, jsou skvělá odolnost a dlouhá životnost betonového plotu. Pořiďte si tedy i vy kolem vašeho domu estetický a zároveň praktický plot.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top