TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Anhypodlahy vyrovnají váš povrch

Anhypodlahy vyrovnají váš povrch

Už jste slyšeli o tzv. anhypodlahách? Jedná se o revoluční technologii, jejímž výsledkem je maximálně rovný povrch. A nejeden z nás ví, že není nic horšího, než nerovná podlaha v domě.

Rekonstruujete byt, stavíte rodinný dům či komerční objekt? Pak se samozřejmě neobejdete bez podlahy. Pokud toužíte o opravdu rovném povrchu, zvažte podlahu anhydrytovou.

Betonová podlaha? Ne, anhydritová

Anhydritová podlaha je nástupcem klasické betonové podlahy. Beton je časem prověřený materiál a anhydritová podlaha vychází z jeho nejlepších vlastností.

Speciální technologie

Tajemstvím úspěchu je speciální samonivelační potěr. Jedná se o certifikovanou recepturu společnosti Anhypodlahy s.r.o. složenou ze síranu vápenatého, písku, vody a dalších přísad. Výsledná směs disponuje ze stavebního hlediska přímo ideálními vlastnostmi.

Maximálně rovná podlaha

Svou texturou je samoinvelační potěr zárukou stoprocentně rovného rozprostření. Výsledkem je maximálně rovný a hladký povrch, na který můžete bez problémů položit prakticky jakoukoliv krytinu.

Rychlost pokládky

Další předností tohoto materiálu je rychlost pokládky. Podlahu budete mít nejenom rovnou, ale i velmi rychle položenou. A už druhý den po pokladu samoinvelačního nátěru po ní budete moci chodit.

Vynikající vodivost

Anhydritové podlahy, kterým se také říká sádrové či lité podlahy, se také vyznačují vynikající tepelnou vodivostí. Výsledkem je tak jejich rychlé prohřívání. Uvažujete-li tedy například o podlahovém vytápění, tak právě lité podlahy stojí za zvážení.

Obraťte se na anhypodlahy.cz

Anhydritovou podlahu nedoporučujeme pokládat svépomocí. Obraťte se přímo na „autory“ revolučního samonivelačního nátěru, jimiž je, jak jsme již zmínili, společnost Anhypodlahy s.r.o. Prostudujte si odkaz anhydritové podlahy ceník, abyste si udělali obrázek, na kolik vás nová podlaha vyjde. Věřte ale, že tato investice se vám vyplatí.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top