TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Zahrada / Sport na zahradě? Což takhle pořídit si trampolínu?

Sport na zahradě? Což takhle pořídit si trampolínu?

Patříte také k těm, kteří vědí, že podzim je díky mnoha příjemným dnům jako stvořený k venkovním sportům a dovádění s rodinou, dětmi i kamarády. Jestliže máte zahradu, kde chcete zbudovat dostatečné vyžití pro sebe i děti, určitě popřemýšlejte o koupi trampolíny. Nejedná se o nákladnou investici, zato vydrží po mnoho let, je možné se s její pomocí dostatečně fyzicky vybít a baví nejen děti, ale i nás, dospělé.

Pexels / Pixabay

Vyberte si model dle vašich požadavků

Než vám bude dělat trampolína radost na dvorku či zahradě, dobře se zamyslete nad tím, kolik osob ji bude používat, jak jsou těžké a kolik je jim let. Jde o investici na několik let, a proto je důležité, abyste za tři léta neřešili nedostatečnou kapacitu nebo nebezpečí úrazu. Dalším kritériem, podle kterého budete zřejmě vybírat, je velikost plochy, kterou máte k umístění trampolíny k dispozici.

Na výběr máte druhy v několika tvarech i kapacitách. Samozřejmostí je stabilita a použité materiály odolné proti povětrnostním podmínkám.

Bezpečnost na prvním místě

Jestliže si vybavujte model od sousedů, kde jsou součástí trampolíny kryté pružiny po obvodu skákací plochy, vězte, že již existuje společnost, která odstranila 90 % míst, jež byly nejčastějším důvodem ke zranění dětí či dospělých. K těm patří i zmiňované pružiny. Trampolíny Springfree™ disponují pro měkký odraz a plynulé pružení sklolaminátové pruty, jež jsou umístěny pod plochou určenou ke skákání. Dokonce se nezraníte ani o pevný rám, jako se může stát u druhů od jiných výrobců. Nachází se dost daleko od prostoru pro aktivitu, není možné se o něj poranit.

Jak dospělým, tak dětem zajišťuje postranní ochranná síť. Ta je bezesporu praktická, často se totiž stane, že i když máte dítko jen jedno a je dost staré na to, aby „se pohlídalo“, navštíví-li vás přátelé s potomky nebo rodina, děti se často nechají strhnout zápalem hry a síť má své opodstatnění i zde.

Znáte chytré trampolíny?

Že patří Springfree™ k těm nejmodernějším a dbajícím o bezpečnost či komfort uživatelů svědčí také fakt, že nabízí mimo jiné i tzv. chytré trampolíny. Děti si ven mohou vzít tablet, hrát herní aktivity, naučné hry pro zapojení těla, mysli. Fitness aplikace udělá radost především dospělým, umožňuje sledovat, kolik skoků jste udělali, kolik energie jste spálili…

Abyste si letos ještě dostatečně zaskákali, je nejvyšší čas pro výběr a nákup tohoto sportovního zboží. Podívejte se na zmiňované kvalitní a bezpečné trampolíny. Budete potěšeni jejich cenovou dostupností i důmyslným zpracováním.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top