TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Lešení, bednění, mobilní oplocení a další vám pomohou při stavbě i rekonstrukci

Lešení, bednění, mobilní oplocení a další vám pomohou při stavbě i rekonstrukci

Těm, kdo se chystají stavět menší či větší nemovitost, ale také ve větším rekonstruovat např. rodinný dům, se pravděpodobně nevyhne potřeba použití bednění a lešení. Jestliže vás čeká budování jednoho domu, nebo jeho oprava, určitě je finančně šetrnější si toto zboží pronajmout. Jste-li stavební společnost, která nemovitosti buduje, zatepluje, opravuje fasády…, zde bude na místě si vše potřebné k prováděným činnostem zakoupit. Investice se vám vrátí nejen finančně, ale i v podobě spolehlivosti a bezpečnosti při práci či manipulaci při montáži a přepravě lešení a dalšího.

Co vše si můžete vypůjčit a zakoupit

Nenávratně pryč jsou časy, kdy jsme si poměrně pracně přes známé snažili zapůjčit takřka jakékoli lešení, jen abychom nějaké měli. Zapomeňte na rezavé, těžké díly, které takřka nebylo možné pevně spojit kvůli poškozeným zámkům, pokřivení či jednoduše chybějícím částem. Dnes je nabídka tohoto vybavení úplně jiná. Pronajmout, ale i zakoupit si můžete fasádní, mobilní i modulové lešení, stěnové a stropní bednění, mobilní schodiště, přechodové i závěsné lávky, ochrany volných okrajů, schodišťové věže nebo mobilní oplocení.

Jak pořídit potřebný materiál výhodně?

Tak, jako se dá poptávat repasovaná výpočetní technika, součástky do automobilů, použité kuchyňské elektrospotřebiče, oblečení a jiné, i na poli lešení a bednění seženete second hand. Nelpíte-li na nákupu nového materiálu, použitý získáte za mnohem výhodnějších cenových podmínek.

Jste z Čech, Moravy, nebo dokonce ze Slovenska?

Lešení, bednění, mobilní schodiště i ostatní materiál je dostupný ve všech krajích naší země. Čeká-li vás rekonstrukce, stavba nemovitosti na Slovensku, naše společnosti mají zastoupení i tam, např. v Bratislavě, ale i v ostatních zemích. Nemáte-li svoji dopravu, vůbec to nevadí. Nebudete ji muset shánět. Prodejci a pronajímatelé tohoto sortimentu nabízí v rámci komplexního řešení zakázek přepravu vámi zakoupeného nebo pronajatého materiálu až na místo stavby.

Nákup i pronájem mobilního oplocení, lešení a bednění je vaší zárukou, že budete budovat jednodušeji, kvalitněji, s úsporou času a bez bezpečnostního rizika.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top