TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Reality / Jak se daří administrativním developerským projektům v Praze?

Jak se daří administrativním developerským projektům v Praze?

Podnikatelé, kteří chtějí být úspěšní a k dosažení svých cílů potřebují mít k dispozici dobré zázemí, nejčastěji hledají pronájem kanceláří v Praze. Je to logické, tato lokalita se z hlediska podnikatelské činnosti jeví jako ideální adresa. Jak je to ale se současným stavem ohledně administrativních budov a kancelářských objektů?

Poptávka po pronájmu kanceláří v Praze je neutuchající. Stále více firem si totiž uvědomuje, že to může být právě pražská adresa, jež jim přivede nové zákazníky či klienty, případně zaboduje o obchodních partnerů.

Kanceláří bude dostatek

Hledáte-li virtuální či klasické kanceláře v Praze, nemusíte mít obavy, že neuspějete. Jen během letošního a příštího roku se má v hlavním městě realizovat a dokončit několik nových developerských projektů. Celkem v nich vznikne téměř 450 tisíc metrů čtverečních prostor, z nichž velká část bude sloužit právě jako moderní kanceláře. Týká se to prakticky všech městských částí Prahy.

Nové zázemí můžete získat na mnoha místech Prahy

V Holešovicích, které jsou dnes brané jako velmi atraktivní lokalita, si lze pronajmout kanceláře kupříkladu v administrativní budově Visionary. Projekt se nachází na ploše o celkové rozloze více než 22 tisíc m2 a nabízí několik desítek kanceláří. Podobně zajímavý se zdá být také pronájem kanceláře na Praze 4, kde nabízí volné prostory na ploše přes 7 000 m2 budova s názvem Prime Office Building.

O těchto dvou a mnoha dalších budovách, kde je možné si pronajmout kanceláře, se dozvíte na webových stránkách společnosti Prague Offices Solutions s.r.o. Najdete na nich detailní informace o jednotlivých developerských projektech, které se na území Prahy realizují či v blízké době začne probíhat jejich výstavba, a už nyní je možné si kanceláře pronajmout.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top