TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Co dělat, když si vlastní vinou zničíte notebook?

Co dělat, když si vlastní vinou zničíte notebook?

Ve vašem bytě nechybí stolek určený pro práci s notebookem. Je dokonalý. Má správnou výšku, uspořádání, displej ve výši očí. Nechybí ergonomická židle. Pracuje se vám pohodlně. Kolem sebe máte věci, které nutně potřebujete, i tužku na poznámky. Jednou ji ale zapomenete na klávesnici. „Křup“ ozve se při zaklapnutí víka notebooku a malér je na světě.

Když vás přejde vztek

„To jsem tomu dal,“ nadáváte si a vychrlíte spoustu nepublikovatelných výrazů. Vztek ale můžete mít jenom sami na sebe. Ošklivou prasklinu na displeji jste si způsobili sami, není ji na koho svést. Velice rychle také zjistíte, že s prasklým displejem se prostě pracovat nedá. I když se váš stroj ještě jakousi náhodou podaří rozchodit, na obrazovce skoro nic neuvidíte. Jakmile vás ale přejde vztek, nastává správný okamžik řešit nepříjemnou situaci. Neztrácejte zbytečně čas nadávkami, těmi nic nespravíte. Nejjednodušší cestou ven z potíží je výměna displeje pro notebooky, která je překvapivě snadná a rychlá. K dispozici jsou totiž displeje různých a hojně používaných značek. Pravděpodobnost, že se mezi nimi nachází i ta vaše, je tudíž téměř stoprocentní.

Věnujte pozornost varovným signálům

Nemusíte ani na chvíli pochybovat o tom, že jde o displeje vysoké kvality. Hledáte-li kvalitní zobrazení, displej bez přílišného počtu negativů, máte ho mít. Dokonce si můžete také vybrat, jestli chcete raději lesklou nebo matnou verzi displeje. Volba je na vás. Pokud se vám přihodí nepříjemnost s prasklým displejem, možná si uvědomíte, jak důležité je starat se o svůj notebook. Věnujte pozornost každému nezvyklému jevu. Pokud počítač vydrží pracovat stále kratší dobu navzdory tomu, že ho pravidelně nabíjíte, možná je problém v baterii. V nabídce je opět celá škála baterií včetně baterie do notebooku sony vaio, jestliže vlastníte právě tuto značku.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top