TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Pohled do plamenů uklidňuje

Pohled do plamenů uklidňuje

Stres a velmi rychlý životní styl způsobuje, že se snažíme vytvářet si co nejzdravější a nejpříjemnější domov. Hledáme totiž azyl, ve kterém bychom si mohli alespoň na chvíli odpočinout a takříkajíc vypnout od bláznivého světa. Zdravé a příjemné teplo sálající z krbu k tomu přispívá. Pokud jste dosud neuvažovali o krbovém topení, popřemýšlejte o tom. Pohled do plamenů je velmi uklidňující.

Sálavé topení sbližuje rodinu

Psychologové potvrzují, že krbové topení je doslova balzámem na lidskou duši. Neustále jsme v pracovním stresu. Zaměstnání dnes klade na lidi mnohem vyšší nároky než dříve. Ženy musí být perfektní zaměstnankyně, které zvládnou více než 100 % práce, doma pak dokonalé manželky a matky. Muži musí být také perfektním kolečkem ve firmě, kde pracují a zároveň i uživit rodinu a být její oporou a dokonalým manželem a otcem. Také děti musí ve škole splňovat vysoké nároky. Je více než logické, že když se všichni sejdou doma a mohou si vychutnat, teplo, které poskytují sálavé a akumulační krbové vložky, jedná se doslova o sváteční chvíli. Večery, kdy mohou pozorovat plameny v krbu, je stmelí, poskytnou pocit sblížení, intimity. Pomohou načerpat novou energii do dalších dní.

Prostředí příjemné i pro alergiky

Stále více lidí, mladších i starších, také vinou hektického života a znečištění životního prostředí, trpí různými alergiemi včetně té na prach. Máte-li i vy doma alergika nebo sami jste alergikem, víte dobře, o čem je řeč. Rodina se pak musí přizpůsobit těmto jeho potížím. Výhodou je, že sálavé teplo, jaké poskytují sálavé a akumulační krbové vložky FLAMEN je z tohoto pohledu opravdu zdravé. Na topidle se nepřepaluje prach, který by se následně uvolňovat do ovzduší a dráždil sliznice. Sáláním se ohřívají předměty v místnosti i okolní vzduch. Jde o příjemné, zdravé prostředí, kde se i alergici budou cítit velmi dobře.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top