TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Toaletní stolek – nepostradatelný pomocník moderní ženy

Toaletní stolek – nepostradatelný pomocník moderní ženy

V minulém století bylo celkem běžné, pokud měla žena vlastní kosmetický koutek, u kterého vykonávala veškeré zkrášlovací procedury. V dnešní době o sebe dívky i ženy mnohem více dbají a mají k dispozici daleko více přípravků. Tak proč se toaletky vytratily z našich interiérů? Nebylo by snazší, kdyby existovala zóna, kde bychom se mohli upravovat a zároveň měli vše potřebné na dosah ruky?

Kosmetický stolek Sandy, Toaletní stolek Loreta, Stolička Clive

Kosmetický stolek Sandy, Toaletní stolek Loreta, Stolička Clive

K čemu slouží toaletní stolky?

Splněným snem pro uspořádanou dekorativní kosmetiku a vlasové doplňky jsou toaletní stolky. Do zásuvek můžeme uložit vše co nechceme, aby bylo vidět, např. řasenky, laky na nehty, rtěnky a jiné běžně spotřebovávané „zkrášlovadla“, kterými nechceme přitahovat pozornost. Naopak na plochu stolu a poličky je vhodné vystavit parfémové lahvičky, svíčky či designové krabičky, se kterými získáme další úložný prostor. Schovejte si do nich šperky, hodinky, bižuterii a stylistické doplňky. Vše budete mít po ruce a přehledně uspořádané. Máte originální šperkovnici, nebo kosmetický kufřík? Šup s ním na stůl či do skřínky toaletního stolku! Kosmetický stolek ocení i ostatní členové rodiny. Vaše kosmetické a dekorativní přípravky budou mít své místo a oni na ně nebudou narážet v koupelně, v ložnici, na chodbě – zkrátka po celém bytě.

Toaletní stolek Ringo - bílá/černá

Toaletní stolek Ringo – bílá/černá

Výběr toaletních stolků

Při výběru kosmetického stolku či toaletky můžete vybírat mezi toaletními stolky se zrcadlem, bez zrcadla, s taburetem, nebo bez něj. Velkou výhodou je, pokud je zrcadlo již součástí stolku. Přednost dejte toaletkám s osvětleným zrcadlem, které lze díky tomu umístit i do tmavší části pokoje. Při výběru kosmetického stolku myslete na prostor. Mále volné místo v rohu ložnice? Prakticky jej využije rohový toaletní stolek, nebo v něm vynikne toaletní stolek z masivu. Pokud však chcete co nejvíce prostoru ušetřit, hledejte užší a rovný stolek. Jako kosmetické stolky můžou sloužit také komody do ložnice. Jejich velkou předností je větší počet zásuvek, a tím pádem i větší úložný prostor. Na komodu lze umístit dostatečně velké zrcadlo, před kterým může moderní žena provádět ranní i večerní rituály, a poté se vrhnout do pracovního dne, či nočního víru. Nevýhodou je, že se ke komodě pohodlně neusadíte. Toaletní či kosmetické stolky najdou své uplatnění v ložnici, v šatně, v koupelně i v dívčím pokoji.

Toaletní stolek Kana

S toaletními stolky budete mít vše potřebné po ruce, na jednom místě a hezky uklizené. Inspirujte se například stolkem Kana (viz foto výše), který najdete v našem e-shopu za skvělou cenu. Pokud také nevíte, kam se všemi kosmetickými předměty, doplňky, vlasovými přípravky a krémy, inspirujte se toaletními stolky na e-shopu Nabytek-Harmonia.cz, kde najdete toaletky pro malé i velké slečny.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top