TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Žijete v Plzni a čeká vás stěhování? Se stěhovací firmou vše zvládnete rychle a jednoduše

Žijete v Plzni a čeká vás stěhování? Se stěhovací firmou vše zvládnete rychle a jednoduše


Stěhování potká alespoň jednou v životě drtivou většinu z nás. Většinou máme obavu, jak vše zvládneme, tápeme, jak gauč, knihy, oblečení, nádobí a vše další zabalíme, jestli zvládneme demontáž a následnou montáž větších kusů nábytku a mnohé jiné.

Jestliže i vy řešíte dilema, jak si poradit se stěhováním a koho požádat o pomoc, přijde vám vhod stěhovací služba Plzeň, kterou najdete na webových stránkách stehujemezavas.cz. S přemisťováním vybavení bytů, domů, kanceláří i firem mají bohaté zkušenosti a se vším vám ochotně poradí. Samozřejmostí je, že budete-li potřebovat, přiloží ruku k dílu.

S čím vším vám stěhovací firma pomůže?

Budete jistě mile překvapeni, stehujemezavas.cz vám totiž pomůže takřka se vším, co se týče stěhování. V případě zájmu vám dodá balicí materiál, vše pečlivě zabalí, provede montáž a demontáž nábytku, vybavení naloží, převeze, vyloží a požádáte-li ji o to, přispěje i k rozmístění předmětů po místnostech.

Kromě stěhování nabízí PPN group s.r.o. ještě další dvě služby. První je úklid bytů, domů i kancelářských prostorů, což se dá při stěhování výborně využít. Druhou službou jsou výškové práce, kdy je možné poptávat kupříkladu i kácení stromů.

Společnost je na trhu od roku 2014 a jejím krédem je pomoci každému zákazníkovi, který ji kontaktuje. Dobrou vizitkou jsou i klienti, kteří se na ni obrací v případech, kdy potřebují některou z jejích nabízených služeb. Jmenujme např. KFC, Okay elektrospotřebiče, Albi, Penny, Dráčik, Salomon, V-Podlahy, Humanic …

Kolik vás bude stěhování stát

Nemusíte se obávat přehnaných cen. Za stěhovací vůz a jednoho pracovníka zaplatíte 520 Kč/hodinu, objednáte-li si stěhovací vůz a dva pracovníky, cena bude 800 Kč/hodinu a v případě potřeby stěhovacího vozu a třech pracovníků uhradíte 1 080 Kč/hodinu.

Chcete-li, aby vše proběhlo v poklidu, bezpečně a rychle, kontaktujete stěhování Plzeň na tel. č. 607 399 899, emailem na adrese info@uklizenozavas.cz, případně ji navštivte na adrese Borská 2832/63b v Plzni. Budete zajisté spokojeni.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top