TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Nábytek a příslušenství / Hledáte kvalitní postele z masivu? Poradíme vám, kde je levně koupit

Hledáte kvalitní postele z masivu? Poradíme vám, kde je levně koupit

Každý z nás chce mít doma kvalitní a funkční vybavení. To se netýká jen elektroniky, pohovek, skříní atd., ale také postelí. Ať už pro nás pro dospělé, tak i pro děti chceme vybrat postele, které budou sloužit po řadu let, nebudou rozviklané, zvládnou tíhu našich těl a také budou esteticky hezké.postel-jednoluzko-90x200-mona-masiv-borovice

Skloubit všechny tyto požadavky není jednoduché, avšak výrobci nábytku se snaží uspokojit požadavky a přání zákazníků, a tak stále navrhují postele z masivu, které jsou pohodlné, prostorné, kvalitní a vzhledově povedené.

Pokud se vám nezamlouvá nabídka běžných řetězců, určitě se poohlédněte na webových stránkách. Najdete postele, které splní všechna vaše přání.

Pevnost, styl a komfort

Postel z masivu vyniká tím, že je pevná, bytelná, vydrží spoustu let, a to i v případě, že ji používají děti a tu a tam se objeví nálepky, plastové hračky, kostky a jiné předměty, co ji budou „okupovat“, nebo ji používá osoba, jež je korpulentní. Právě u postelí z masivu se můžeme spolehnout na to, že nebudou za pár týdnů rozvrzané, nebudeme muset dotahovat šrouby nebo lepit spoje.  Postele jsou zhotoveny z kvalitních dřevin, jako např. smrk, borovice, nebo pevný dub a buk a dalších.postel-z-masivu-s-uloznym-prostorem-ia8802-140x200-masiv-borovice

Stylově působí, vyberete-li si postel z masivu s vyvýšenou přední a zadní bočnicí. Neslouží jen k okrase, jednoduše vám nabízí více soukromí a celé ložnici dodá úplně jiný rozměr.

Pro ty, komu chybí úložný prostor

Někdo si nedovede představit, že by pod postelí nemohl vysát nebo vytřít. Jiní však naopak potřebují úložný prostor, aby měli kam uklidit peřiny, protože na posteli tráví čas volna, do úložného prostoru chtějí uložit sezónní oblečení, spacáky, knížky, deky či jiné potřebné věci, proto takovouto postel chtějí.

Postele s úložným prostorem jsou přitom stejně komfortní jako ty, jež úložný prostor nemají. Vyklápění je řešeno důmyslně, nikterak vás nebude omezovat a předměty uložené pod postelí vám budou kdykoli k dispozici.

Úložný prostor může být buď pod celou postelí, kdy se matrace vyklápí do strany, nebo v hezkých šuplících, které celou postel vzhledově ozvláštňují. Takovéto postele můžete pořídit jak do ložnice, tak do dětských pokojů či pokojů pro hosty. Podle toho, jakou postel vyberete, bude patrné, jaký ráz a styl má daná místnost mít.

Pokud vybíráte na internetu, zaměřte se na obchod, který nabídne dostatek fotografií, popisků, příp. se podívejte i na zkušenosti těch, kteří zde nábytek koupili před vámi. Právě takový e-shop s bohatou nabídkou, fotogalerií i oceněním Ověřeno zákazníky, najdete pod názvem INTENA Nábytek. Nechybí zde zajímavé akce, právě teď můžete získat např. slevu 2% a dopravu zdarma při nákupu nad 10 000 Kč, nebo si koupit nábytek FORLIVE se slevou 37%. Navštivte je a vybavte ložnici nebo pokoj dětí kvalitními a vzhledově povedenými postelemi. A jestliže nemáte dostatečnou hotovost, dá se zde nakupovat i na splátky.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top