TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Nábytek a příslušenství / Nechte si zhotovit kuchyni i další nábytek na míru a kochejte se krásným domovem

Nechte si zhotovit kuchyni i další nábytek na míru a kochejte se krásným domovem

Většina z nás se alespoň jednou za svůj život stěhuje, případně rekonstruuje svůj domov. V takových chvílích hledáme možnosti, jak interiér zařídit, aby byl nejen vzhledově hezký, ale také účelně uspořádaný a funkční. Např. pro kuchyně inspirace vždy potěší a mnoha hospodyňkám ukáže nové možnosti, které designéři i návrháři vymysleli, aby nám usnadnili práci při vaření.jnfoto_069

Kuchyně přímo pro konkrétního majitele

Výhodou kuchyně na míru je, že bude výškově odpovídat výšce osoby, která se v ní nejčastěji pohybuje. To velmi ocení např. vyšší ženy, pro něž je klasicky výškově položená kuchyňská linka příliš nízko.

Další předností je, že si můžete vzhled uzpůsobit přímo vašemu vkusu. Můžete si nechat zhotovit dvířka z několika materiálů, v různých povrchových úpravách i barvách. Stejně tak vzhled oživíte či ozvláštníte použitými úchyty. Efektně působí i kombinace plných a prosklených dvířek, nebo použití policových skříněk bez dvířek a s dvířkami.

Jedinečně vypadá např. netradičnější mřížka pro uskladňování talířů. Ty se do jednotlivých šprušlíků tvořených svislými přihrádkami uloží ve svislé poloze.

Co se týče využití prostorů např. u rohové kuchyňské linky, dá se otevírání skříněk zhotovit tak, aby byl na dvířkách upevněn drátěný program, na němž se při otevření vysunou uložené hrnce ven.

Vzhled kuchyně jako celku můžete podtrhnout i kuchyňskou deskou a zvoleným obkladem. Stěnu můžete obložit plexisklem, sklem, klasickým obkladem nebo deskou s povrchovou úpravou.

Každý pokoj může být zcela jiný

Objednat si můžete i jiný nábytek na míru, např. skříně do ložnice či dětského pokoje, postel ať už manželskou, pro děti, postýlku, ale i stůl se židličkou, kde bude vaše dítko psát úkoly.

Nábytkem můžete celý interiér úplně změnit, stačí použít jiné úchyty, nechat vyměnit dvířka, nebo klasické skříně vyměnit za šuplíkové komody. Nahlédněte na stránky společnosti, která nábytek na míru vyrábí a vyberte si dle vašich představ.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top