TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Reality / Ochraňte svou domácnost i nemovitost!

Ochraňte svou domácnost i nemovitost!

Pořídili jste si nový dům či zrekonstruovali byt? Nenechte nic náhodě a svůj domov ochraňte před nahodilými událostmi, které mohou způsobit velké škody na vašem majetku. Přečtěte si, jaké pojištění můžete sjednat a před jakými událostmi si můžete svůj domov pojistit. dum

Mnoho lidí raději ani nepřemýšlí, jaké všechny nehody by mohly jejich domácnost potkat, a velmi podceňují riziko vzniku škody. Ovšem podle České asociace pojišťoven se s některou z pojistných událostí setkal každý druhý člověk.

Pojištění nemovitosti a domácnosti

Pojmy pojištění domácnosti a pojištění nemovitosti jsou často zaměňovány. V případě pojištění rodinného domu se pojistka vztahuje na stavební součást objektu, tedy okna, dveře, střechu či podlahy. Naproti tomu pojištění domácnosti se vztahuje na samotné vybavení vaší domácnosti.

Svůj domov si můžete tak můžete komplexně ochránit, Slavia pojišťovna nabízí spolehlivou ochranu před škodou v bytech, rodinných domech, ale i rekreačních objektech, garážích, bazénech a dalších zařízeních.

Pojistné události

Pojištění sjednané u Slavia pojišťovny pokryje řadu škod, které mohou na vašem majetku nastat. Výhodou je možnost výběru ze tří variant rozsahu pojistných rizik. Zvolit může základní pojištění bytu, které se vztahuje na pojistná nebezpečí jako je požár, výbuch, zřícení letadla, úder blesku, kouř, vichřice, krupobití, sesuv půdy, zemětřesení či pád stromů.

Pokud byste se chtěli ochránit zároveň proti nárazu vozidla, přepětí nebo vodovodním škodám, může zvolit variantu pojištění STANDARD. U nadstandardního pojištění se pojištění vztahuje navíc na odškodnění při poškození kotlů, kanalizačních škod, úniku vody, rozbití skla či úniku vody z vašeho akvárka.

V případě potřeby lze sjednat i další připojištění, jako je povodeň, odcizení nebo vandalismus. U pojištění proti vandalismu, graffity je výhodu plnění i pokud nebude viník dopaden.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top