TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Zajímavosti / Gastronomické zážitky na dosah

Gastronomické zážitky na dosah

Je váš přítel, manžel, tatínek, dědeček či jiný muž ve vašem okolí vyznavačem lahodných pokrmů a rád poznává nové cizokrajné chutě? Není tedy vhodnějšího dárku pro muže vašeho srdce, než poukaz na gurmánské zážitky, které se na českém trhu čím dál více objevují. V nabídce mnohých restaurací se dají najít opravdu gurmánské skvosty. Pokrmy vypadající jako malá umělecká dílka jsou lahodná nejen pro oko, ale i pro ty nejmlsnější jazýčky. Skvosty klasické japonské kuchyně, která může nabídnout například tradiční sushi, malé kousky rýže zabalené v mořské řase, jenž v sobě ukrývá zeleninu i mořské plody nejrůznějších barev a chutí, jsou pro nás osvědčenou kvalitou.

shutterstock-81244591-(2)-lyzovacka-a-546236e1bd901_626x462

Šéfkuchaři vybraných restaurací se předhánějí ve vymýšlení nových kombinací a snaží se neustále oslovovat svojí invencí a kuchařským umem. Na české scéně se objevují mnohá jména, Romanem Vaňkem, šéfem Pražského kulinářského institutu počínaje, Zdeňkem Pohlreichem, šéfkuchařem hotelu Imperial pokračuje a Ondřejem Slaninou a dalšími mnoha skvělými kuchaři konče. Jejich vybraná a chuťově vyvážená jídla touží ochutnat každý z nás. Leckdy jsou ale ceny, které se objevují v menu těchto podniků, pro mnohé velmi vysoké. V životě každého z nás ale přicházejí chvíle, které je potřeba náležitě oslavit. A kde jinde, než právě ve vybraných několikahvězdičkových restauracích?

Allegria, firma na zážitky, na svých stránkách  www.firmanazazitky.cz ve spolupráci s předními českými restauracemi širokou nabídku gurmánských zážitků, které můžete darovat svým blízkým, nebo si je koupit pro sebe a využít je k některé z významných životních událostí. S firmou na zážitky jsou nyní i gurmánské sny dostupnější, než kdy dříve. Stačí si jen vybrat z nepřeberného množství degustačních menu nejrůznějšího charakteru a nechat radostí roztančit chuťové buňky muže vašeho srdce…

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top