TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Zajímavosti / Připravte se předem, aby vás mráz a sníh nezaskočili

Připravte se předem, aby vás mráz a sníh nezaskočili

Úklid sněhu je v zimních měsících velmi ožehavým tématem a týká se nejen společností, ale i obcí, měst a běžných domácností. Společnost, která má svůj firemní areál či park, se potřebuje dostatečně připravit na zimní údržbu. Není nic horšího, než když si na firemním chodníku díky náledí zlomí někdo nohu…

Proti nechtěným zdravotním omezením a celkově se starostí s komunikacemi kolem společnosti, vám pomůže společnosti AVE. Její doménou je zimní údržba místních komunikací, pomoc v situacích, kdy nastane sněhová kalamita, ale také odklízení sněhu na obecní cestě nebo třeba čištění komunikací.

Podíváme-li se na zimní údržbu komunikací, AVE.cz zajistí úklid silnic, dálnic i chodníků jak pro motoristy, tak chodce. Velmi užitečná je tak nejen pro společnosti, ale i obce a města.

Pro splnění svých závazků neustále doplňuje svůj vozový park, zajímá se o inovace, používá nejosvědčenější pomůcky a druhy služeb.

Kdo pomůže

Jste společností, která se snaží zajistit bezproblémový a bezpečný chod a také příjemný a bezpečný pocit zaměstnanců? V tom případě stačí kontaktovat firmu AVE a nechat ji, aby dělala to, v čem je výborná. Úklid sněhu nebudete dál řešit, čištění komunikací úplně vypustíte z hlavy a budete přitom vědět, že je o ně profesionálně postaráno…

Společnost AVE můžete oslovit jak na jejích webových stránkách, tak telefonicky – 296 339 999, 800 118 800 nebo emailem ave@ave.cz.

Vězte a věřte, že budete spokojeni

Společnost AVE pracuje pro mnoho společností a měst po celé České republice. Na našem trhu se pohybuje již od roku 1993. 23 let zkušeností je zárukou, že společnost ví, co zákazník očekává a potřebuje. Ráda vám poradí, pomůže, zodpoví dotazy a především zajistí odklízení sněhu nebo čištění komunikací, kdykoli budete potřebovat.

Neváhejte a domluvte si odklízení sněhu již dnes.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top