TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Dětský pokoj / Chcete kvalitní povlečení? Buďte při výběru přísní a chtějte kvalitu i krásný design.

Chcete kvalitní povlečení? Buďte při výběru přísní a chtějte kvalitu i krásný design.

Možná se vám již stalo, že od rodiny dostali nádherně vypadající povlečení, které bere dech, a vy se nemohli dočkat, až do něj obléknete manželskou postel. Po odstranění fólie ale přišlo nemilé překvapení, ložní prádlo bylo na dotek nepříjemné, kluzké, studené… bylo totiž vyrobeno s příměsí umělých vláken.ls_fl_samantha_220

Pořídit si povlečení, se kterým budete plně spokojeni, není jen tak, avšak najdete-li spolehlivého výrobce, který ví, že nejde jen o krásný vzhled, ale také o kvalitu použitého materiálu, budete mít vyhráno. Právě takovým je Tibex.cz. Nabízí kvalitní bytový textil v mnoha podobách – nejen povlečení, ale i deky, ručníky, ubrusy, peřiny, polštáře…. Výbornou referencí společnosti je fakt, že má tradici na našem trhu již více než 10 let. Zboží zde nakupují nejen domácnosti, ale také hotely.

Vyberte si z široké nabídky materiálů i barev

Máte rádi teplé barvy, které vdechnou prostoru útulnost a příjemné prostředí? Nebo jste raději ve svěžích studených tónech v podobě květů, asymetrie nebo jednobarevné elegance? Ať už máte rádi damašek, bavlnu, satén, krep, popelín, flanel… z bohaté nabídky barev a vzorů si nové oblíbené a kvalitní povlečení vybere každý.

Společnost Tibex.cz myslí nejen na většinové klienty, ale také na děti a osoby vyšší postavy. Nechybí povlečení nadměrných rozměrů, dětské povlečení, ale také bohatý sortiment, který rozjasní postýlku každé princezny nebo malého milovníka aut či zvířátek.

PROklientský přístup a řada výhod

Abyste byli spokojení, nechybí nabídka zboží za akční ceny. Potěší vás jistě i doprava zdarma při nákupu nad 2 000 Kč a rychlá expirace – už do 48 hodin.

Vsaďte na kvalitní českou výrobu od společnosti Tibex a budete se nejen kochat pohledem na vaši postel, ale také těšit se, až ulehnete ke spánku a budete se cítit příjemně.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top