TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Proč se rozhodnout pro srubový dům

Proč se rozhodnout pro srubový dům

Ráno za sebou zavřete hlavní dveře oddělující všední realitu od místa sloužícího k načerpání nových sil . Tyto dva světy by se od sebe měli diametrálně odlišovat, aby se životní cyklus nesl v harmonickém sladění a poskytoval tolik potřebné uvolnění. V nevýhodě jsou všichni, kteří dům sdílejí společně s celou řadou nájemníků. Právě tyto důvody sebou přinášejí zvýšenou poptávku po elegantních dřevěných domech vystavěných v žádaných předměstských lokalitách či na odlehlých místech v horách. Záleží pouze na vás, do jakého místa chcete zasadit svou šanci do svého života vnést trochu příjemného vychýlení z rutinní předlohy. To jsou mnohdy hlavní důvody, proč se rozhodnout pro srubový dům. Z aktuálního hlediska jsou dřevostavby na vzestupu a každým rokem je jejich procentuální zastoupení vyšší.

Jaké výhod srubový dům přináší

Srubové domy předkládají celou sérii nepostradatelných výhod, které cihlová stavba nabídnout nemůže. Stavba ze dřeva má díky dobrým statickým vlastnostem a pórovité stavby buňky vysokou pevnost při současné minimální hmotnosti i vysokou pružnost. Dřevo je navíc antistatické, takže nevíří prach v daných prostorech, což ocení především alergici.

Příroda vždy byla a nadále i zůstane krok napřed před všemi technologickými vymoženostmi a alternativními materiály určené pro výstavbu domů. Díky svým unikátním vlastnostem dokáže absorbovat škodlivé civilizační produkty a pohlcovat cigaretový kouř, takže se stává skvělým stavebním materiálem pro všechny typy klientů s vyšším požadavkem na kvalitu. Podívejte se na fotogalerie srubů na stránkách společnosti Woodlife.

katalog_detail_tmb_1

Typový srub Woodlife

Společnost Woodlife patří k vrcholovým týmům zaměřující se na rychlou a zároveň kvalitní výstavbu těchto domů. Pokud hledáte vhodnou inspiraci, která by vyzdvihla vaše dlouhodobé představy o lukrativním bydlení, ochutnejte typový srub woodlife 87,5.

Jedná se o unikátní dřevostavbu v podobě srubového domu, který dokáže splnit všechna vaše očekávání a v mnohém je i překonat. Představte si na malý moment, že otevřete dveře a vstoupíte do interiéru. Již při prvním kontaktu s touto stavbou zjistíte, jak chutná příroda.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top