TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Reality / Krásné bydlení poblíž centra Prahy není jen pro vyvolené

Krásné bydlení poblíž centra Prahy není jen pro vyvolené

Toužíte po jedinečném bydlení v hlavním městě, ale máte obavy, že moderní byt v dobré lokalitě nemůže být zároveň finančně dostupný? Nové byty Praha, které vznikají pod taktovkou zkušených developerů, dokazují pravý opak. Aktuálně v Praze roste hned několik desítek novostaveb a většina se těší obrovskému zájmu ze strany potenciálních rezidentů.

bydletespokojene.cz_navackove_cz_nahledovy

Byty jsou často vyprodány ještě předtím, než proběhne kolaudace. Zbytek zmizí z nabídky hned v prvním kole prodeje. V následujících řádcích vám představíme projekt Na Vackově, v rámci kterého vznikne 202 nových bytů.

Nové byty Praha v rezidenci Na Vackově jsou skvělým příkladem toho, že i v blízkosti centra Prahy lze sehnat kvalitní a přitom cenově dostupné bydlení. Za projektem stojí zkušený developer Metrostav Development a o originální pojetí tří budov se postarali renomovaní architekti ze studia MS Architekti.

bydletespokojene.cz_navackove_cz_01

Proč se zabydlet na Žižkově?

Byty na prodej Praha 3 jsou žádaným artiklem. Městská část Žižkova zažívá nebývalý rozmach a chlubí se vynikající občanskou vybaveností, velmi dobrou dostupností do centra a dostatkem zelených ploch pro relaxaci, sportování a procházky. Investice do některého z bytů je bezesporu správný krok – očekává se, že cena bydlení v této lokalitě v průběhu budoucích let výrazně poroste.

bydletespokojene.cz_navackove_cz_02

Byty pro mladé páry i rodiny s dětmi

Co se týče samotných bytů, budoucí rezidenti si mohou vybrat z bohaté nabídky bytových jednotek s dispozicemi 1+kk až 4+kk. Byty byly navrženy s ohledem na vzdušnost a dostatek přirozeného osvětlení. Celkový dojem z bydlení umocňuje harmonické okolí.

bydletespokojene.cz_navackove_cz_03

Budovy A a B budou dokončeny do konce roku 2016, budova C na jaře následujícího roku. Chcete-li se o projektu Na Vackově dozvědět bližší informace a případně si některý z bytů zarezervovat, pokračujte na byty.navackove.cz.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top