TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Roztomilá dětská svítidla, pro svícení i kamarádství

Roztomilá dětská svítidla, pro svícení i kamarádství


Veškerá svítidla si pořizujeme v internetovém obchodě, nejčastěni na www.uni-svitidla.cz. Proč právě tam? Protože se na svítidla specializují, a tudíž mají velký výběr a fantastické ceny. Konečně jsme dali do kupy dětský pokoj a nadešel čas objednat kvalitní a pěkně designovaná dětská svítidla. Já stále pokaždé a opět žasnu nad nabídkou zboží, které lze v tomto segmentu pořídit. Za totáče jsme si museli vystačit s pochmurnou žárovkou v bílé kouli a dnes…? S pohádkovými světelnými tvary jakoby se roztrhl pytel. Víc jak pět stránek dětských svítidel. Úžasné ceny, barvy, tvary… Na první pohled mě zaujaly dětské lampičky. Syn miluje ty rohaté příšerky, jedná modrá je tu taky, no a stropní svítidlo se čmelákem nesmí chybět!

Dětské nástěnné svítidlo pro pocit bezpečí při usínání

Dětské nástěnné svítidlo je ideálním řešením v případě, že chci ozvláštnit byt a mít k dispozici světlo, které mi bude v klidu uspávat děti. Samozřejmě nikdy nenahradí centrální svítidla, každopádně jsou vynikající pro využití osvětlení žádané části pokoje – pokud potřebujete více osvětlení u postele, u křesel, opravdu doporučuji, perfektní řešení. Dětských nástěnných svítidel můžete mít několik, pokud máte dětský pokoj rozděleny na zóny – hrající, na učení nebo na spaní. Čím víc světla, tím lépe. Děti světlo milují, ruku na srdce, kdo by toužil po šeru a tmě ze které jde strach?

Výstřižek2

Stolní pracovní lampa do studentského pokoje

Stolní lampa pro školáka se stala součástí pracovního stolu. Kvalitní osvětlení v dětském pokoji, zejména na pracovním stole, by mělo být pro všechny samozřejmostí. Z vlastní zkušenosti víte, že dítě má v každém věku jiné potřeby. Při nákupu nejen stolní pracovní lampy, ale u každého osvětlení musíme zohlednit nakonec i věk dítěte a tím i prováděné činnosti. Jiné požadavky na osvětlení má dítě, které studuje a jiné zase děťátko, které si hraje na zemi se svými hračkami a jeho potřeby pro osvětlení pracovního stolu jsou velmi malé. Každopádně, pokud pořizujete pracovní lampu je potřeba se zaměřit na co největší variabilitu pro jednoduché nastavení a osvětlení jen té části stolu, které potřebujete. Dostatečnou intenzitu světla pak zajistí výběr vhodného zdroje, ať už se jedná o vestavěné a velmi výkonné LED diody nebo zářivky různého výkonu.

Přeji šťastnou ruku, my již oba pokojíky máme plně vybavené a díky ochotě personálu obchodu a jejich radám nadmíru spokojeni.Výstřižek

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top