TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Vyzdobte a ozvláštněte váš interiér za pomoci látkového stínění

Vyzdobte a ozvláštněte váš interiér za pomoci látkového stínění

Všichni si přejeme mít hezký a útulný domov. Mnozí z nás také chtějí originalitu, pestrost, hledáme možnosti, jak interiér ozvláštnit a odlišit od běžného stylu. Jednou možností, jak zkrášlit pokoje, je použít látkové rolety či další druhy látkového stínění. Tento typ zastínění oživí vaše okna a podtrhne celkový vzhled vašeho domova.1382617393_latkova-roleta4_modula

Pestrost a kvalita

Jistě oceníte, že si tento typ stínění můžete vybrat v mnoha provedeních. V nabídce najdete jak jednobarevné modely v sytých a výrazných barvách, tak modely se vzorem. Velmi působivé je provedení se systémem zebra, kdy je použita látka s dvojí propustností a intenzitu zatemnění můžete nastavit pohybem látky tak, aby světlo propouštěly, nebo ne.

Celková konstrukce může být různá, zvolit můžete např. rolety ukryté v ochranné kazetě s postrannými lištami, které drží staženou roletu ve správné poloze, nebo ty, kdy postranní lišty chybí. Na spodní straně látky se nachází ukončovací profil, aby látka hezky držela.

Určitě se vám bude hodit i to, že můžete okno zatemnit celé, nebo jen z části. Díky brzdě si roletu jednoduše nastavíte do požadovaného stažení. Co se týče ovládání, objednat si můžete jak provedení s řetízkem, tak s motorickým řešením na dálkové ovládání

Kromě rolet můžete sáhnout i po vertikálních žaluziích, Japonských posuvných stěnách nebo plisé.

Rychlé přepažení prostoru v interiéru

Oddělte prostor během okamžiku a bez nutnosti stavebních úprav. Řešením jsou jak vertikální žaluzie, tak Japonské posuvné stěny. Využít je můžete např. při předělení obýváku a kuchyně, také při potřebě předělení dětského pokojíku pro soukromí sourozenců, ale i na větší chodbě či kdekoli jinde.

Vyberte si i vy látku, která se vám bude nejvíce líbit a nechte si zhotovit rolety či jinou stínicí techniku, která skvěle doplní a oživí váš domov. Bude vám sloužit po mnoho let a poskytne vám soukromí i stín před sluncem.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top