TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Reality / Podkova pro šťastné bydlení

Podkova pro šťastné bydlení

Vybudujte si život v Modřanech v nově vznikajícím developerském projektu Rezidence Modřanka. Nové byty na Praze 4 jsou totiž ideálním místem na celý život. Vhodné jsou totiž jak pro mladé páry, tak pro rodiny s dětmi a i během důchodu budete v Modřance spokojení. Prožijte celý život na jednom místě – v Modřanech.

Výstřižek

Pro každou věkovou kategorii a pro každou životní etapu je Rezidence Modřanka vhodným místem na život. Nevěříte? Přečtěte si, co vám ve které životní etapě Modřany nabídnou.

Mladé páry či jednotlivci

Příroda, sportoviště, cyklostezka, restaurace, kultura, nákupy a snadná dostupnost do centra. Co víc si přát? Taxíkem nebo MHD jste ve městě za chvíli, přitom budete žít v přírodě. Kulturních akcí, útulných kavárniček a kvalitních restaurací je v okolí pražské rezidence také spousta. A pokud milujete květiny a bylinky, ale neradi okopáváte záhonky, tak díky lodžiím a terasám orientovaným na různé světové strany se z vás stane ten nejlepší truhlíkový zahradník na světě. Na předzahrádkách zase můžete popíjet kávu či grilovat s přáteli. Lekce běhu zdarma jsou jen příjemným bonusem.

Rodiny s dětmi

Zábavy pro děti je v okolí Modřanky hodně. Pro ty nejmenší jsou tu dětská hřiště a parky. Nechybí samozřejmě ani školka a škola. Pro děti ve školním věku je v Modřanech velký výběr ze sportovních kroužků jako florbal, aerobik, balet, karate či horolezectví. A co třeba zájmové kroužky jako keramika, kresba a malba, kytara, šachy a mnoho dalšího? Teenagery zase jistě potěší kino a skatepark, všechno se samozřejmě nachází v docházkové vzdálenosti od rezidence. Snadnou dostupnost do centra Prahy zase jistě ocení středoškoláci a vysokoškoláci.

 

Penzisté

Důchod je odměnou za celý život práce, takže je jednou z hlavních priorit většiny z nás, abychom ho prožili na klidném místě, poblíž přírody a s veškerou občanskou vybaveností poblíž. Rezidence Modřanka bude přesně taková, jakou jste si ji vysnili. Klidné místo obklopené zelení, v těsné blízkosti se nacházejí dva supermarkety, poliklinika, knihovna a také vltavský břeh, který je ideálním místem pro procházky a odpočinek. Díky terasám, balkonům a předzahrádkám zase budete mít soukromí na odpočinek a své oblíbené činnosti.

 

 

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top