TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Finance a legislativa / Ke spokojenému bydlení vám pomůže i půjčka

Ke spokojenému bydlení vám pomůže i půjčka

Chcete-li se cítit dobře, potřebujete k tomu i odpovídající bydlení, které bude vyhovovat vašim představám. Když budete delší dobu bydlet způsobem, jenž vám nebude příjemný, projeví se to na vás i vašem okolí. Budete naštvaní, nic se vám nebude dařit. Možná teď namítnete, že byste rádi získali hezké bydlení, jenže na to nemáte peníze. Tyto argumenty už dnes ale neplatí. Můžete dosáhnout spokojeného bydlení i v případě, že na účtu nemáte statisíce nebo dokonce miliony. Finance nemusí být problémem.

Detail of the czech banknote

Malý úvěr za velice výhodných podmínek

Pomoci k pěknému bydlení vám může i úvěr, například Japonská půjčka.  Nabízí skutečně výhodné podmínky pro získání peněz třeba v případě, že chcete v bytě provádět různé drobné úpravy a nemáte na ně dostatek financí ze svého rodinného rozpočtu. Také se hodí tehdy, když si chcete byt dovybavit nějakými doplňky. V čem hledat přínos této půjčky?

  • Přeplácíte naprosto minimálně. Každých 1000 Kč vás na úrocích stojí pouze 33 Kč.
  • Vyřízení veškeré administrativy spojené s půjčkou je velice rychlé. Zvládnete ho do 10 minut.
  • Nemusíte nikomu sdělovat citlivé údaje o svých příjmech a dokládat je potvrzením od zaměstnavatele nebo daňovým přiznáním.
  • Za předčasné splacení půjčky nic neplatíte.
  • První půjčku na 14 dní máte zdarma.
  • Nepotřebujete žádného ručitele.
Young man giving thumbs up

Young man giving thumbs up

Z výše uvedeného výčtu je vidět, že jde o skutečně výhodnou možnost, jak financovat budování svého bytu či domu. Zbývá ale dodat, že zde získáte maximálně 4999 Kč na 30 dní, takže jde o menší sumu. Ovšem můžete si samozřejmě půjčit častěji. Jakmile jednu půjčku splatíte, můžete zažádat o další. Také si můžete prodloužit splatnost. Jedinou nevýhodou je nutnost zaslat na účet poskytovatele ověřovací poplatek ve výši 1 Kč.

Nezapomeňte na zásady zodpovědného půjčování

Pravděpodobně už jste se dostali do okamžiku, kdy reálně zvažujete úvěr, aby vám stavba nebo také rekonstrukce šla pěkně od ruky. Není od věci si proto v tuto chvíli připomenout zásady zodpovědného půjčování. Nikdy si nepůjčujte v případě, že si nejste jisti, že budete schopni splátky půjček pokrýt ze svých příjmů. Pokud se dostanete do nečekané finanční tísně a víte, že nebudete mít peníze na splátku, ihned o svých problémech informujte věřitele. V takovém případě se najde řešení. Můžete si například posunout datum splatnosti, nebo si domluvit splátkový kalendář.

Přehledy vám pomohou v orientaci

Podle jakých kritérií si vybrat tu nejvýhodnější půjčku pro své potřeby? Základní orientaci o poskytovatelích půjček a jejich nabídce vám pomůže získat inzerce půjček. Najdete v ní přehled o tom:

  • Kdo půjčky poskytuje.
  • V jakých výších se pohybují.
  • Jaké jsou úroky a RPSN.
  • Zda potřebujete ručitele nebo nikoli.
  • Jestli musíte předkládat potvrzení o příjmu.
  • Zda se při prověřování vás jako klienta nahlíží do registru dlužníků nebo ne.
  • Jaké jsou další podmínky získání půjčky, například zda něco platíte za sjednání úvěru, za vedení úvěrového účtu atd.

Rychlost je obrovskou výhodou

Velkou výhodou nebankovních úvěrů je v současnosti rychlost, s jakou je získáte. Není výjimkou situace, kdy vám rychlá půjčka doslova vytrhne trn z paty. Může se totiž stát, že budete řešit nečekané výdaje spojené s bydlením, například se vám rozbije pračka a budete potřebovat novou. V tuto chvíli oceníte, že nemusíte nikam chodit a můžete si sjednat úvěr online. Stačí jenom vyplnit webový formulář žádosti. Prakticky obratem získáte stanovisko, jestli vám byly peníze přiděleny. Jestliže ano, což je velmi pravděpodobné, budou vám peníze doručeny i během několika minut. Nemusíte se také zatěžovat žádnou zdlouhavou a komplikovanou administrativou.

 

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top