TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Vánoce / Vyzdobte váš domov bytovým textilem s vánočním motivem, dočkáte se krásné změny a sváteční atmosféry.

Vyzdobte váš domov bytovým textilem s vánočním motivem, dočkáte se krásné změny a sváteční atmosféry.

K Vánocům patří cukroví, kapr, dobrý bramborový salát, ovoce, stromeček a především přátelská, rodinná, klidná atmosféra. Aby váš domov atmosférou Vánoc doslova sálal, nezapomeňte si kromě purpury, voňavého Františka, jmelí či olova pořídit předem dekorativní bytový textil s vánočním motivem. Celé jídelně, kuchyni, obýváku i dalším místnostem, dodá zimní a sváteční atmosféru.CY 082212-3 čtverec

Co vše si můžete koupit?

Nejdůležitějším prvkem je vánoční ubrus. Ať už máte rádi výrazné barvy, třpytky, nebo naopak přírodní provedení, mezi dekory, které vánoční ubrusy zdobí, si zajisté vyberete. Volit se dá mezi vyšívanými nebo potištěnými ubrusy. Ani tvar stolu není problém, k dostání jsou jak kulaté, tak čtvercové či obdélníkové tvary.

Ideální je vybrat ubrus už s myšlenkou na barevné sladění s další výzdobou domu, jako jsou svíčky, adventní věnec, ozdobami na stromeček a jinými drobnostmi. Sáhnout můžete po bílém ubrusu s barevným zdobením, nebo vybrat barevný podklad ladící s výmalbou či výzdobou jídelny či obývacího pokoje.

Do kuchyně si pořiďte vánoční zástěry, utěrky i chňapky, bude se vám mnohem lépe vařit a nebudete v kuchyni vytrženi z krásné vánoční nálady. Zároveň můžete bytový textil věnovat jako hezký a vždy se hodící dárek někomu z vašich blízkých.CY 6114-26 zelený kulatý

Vybírejte pohodlně na jednom místě

Již deset let nakupuje bytový textil mnoho zákazníků v e-shopu Dekortextil.cz. Zboží, které zde nakoupíte, je kvalitní, různorodé, v mnoha velikostech a provedeních, cenově dostupné, vše skladem a dodání je expresní.

K nákupu nad 1 500 Kč získáte dopravu zdarma a potěšující jsou i slevové akce pro stálé zákazníky. Až do 7. 12. 2015 můžete využít akci – slevu 50 Kč při nákupu nad 500 Kč. Stačí použít slevový kód NAKUPUJI2015.

Vyzdobte váš dům s vánočními ubrusy a dalším textilem do kuchyně i obývacího pokoje. Budete se cítit dobře, svátečně a atmosféru Vánoc si budete užívat plnými doušky.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top