TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Široký sortiment LED žárovek, jež vám uspoří náklady za energii, najdete v e-shopu EMOS.cz.

Široký sortiment LED žárovek, jež vám uspoří náklady za energii, najdete v e-shopu EMOS.cz.

Klasickým žárovkám dávno odzvonilo. Měly malou životnost, velkou spotřebu elektrické energie, nebyly šetrné k životnímu prostředí a jejich kvalita mnohdy nestála za příliš mnoho. Výborně je zastoupila široká škála úsporných LED žárovek, které se vyrábí v mnoha provedeních, tónech bílého či žlutého světla a jež dovedou výborně navodit pracovní nebo útulnou atmosféru.5565136957_09dfe993dd

Poznejte přednosti LED žárovek

Jak již bylo zmíněno, LED žárovky vynikají svojí úsporou, a tak používáte-li je např. v halách, kde jich umístíte desítky či stovky, přívětivější fakturu za spotřebu elektrické energie zaručeně pocítíte. To ale není jejich jediná výhoda. Jsou mnohem trvanlivější, než staré typy žárovek, ale i úspornější než klasické úsporné žárovky a to až o 2/3. Taktéž mají LED žárovky větší výkon, než ostatní dva druhy. Samozřejmostí je šetrnost k životnímu prostředí.

Mnoho typů, které nahradí staré žárovky

Výměny starých žárovek za LED žárovky se nemusíte vůbec bát. Stačí vybrat správnou velikost patice, neboli uchycení žárovky, které bude odpovídat stávajícímu svítidlu. Volit můžete halogenové, otřesu vzdorné, úsporné, klasické, LED, dokonce i typy do trouby či lednice.

Vyberte si u zkušeného prodejce EMOS.cz

Dlouholetým prodejcem LED žárovek u nás je společnost EMOS.cz. Má vlastní měřící laboratoř se špičkovým zařízením, jako např. integrační koule, kalibrační normál či spektroradiometr, kde deklarují všechny hodnoty žárovek. Hodnoty uvedené na obalech jejích produktů jsou firmou 4318389457_3d85f83f26garantovány.

Zákazníkům vychází maximálně vstříc, a proto na jejích stránkách najdete užitečné filtry, jako např. náhrada za žárovku, barva světla, patice, technologie, tvar a mnohé jiné. Stačí jen označit vámi požadovaný typ a žárovky se vám zobrazí.

Navštivte stránky EMOS.cz plné úsporných LED žárovek, nebo zašlete poptávku e-mailem na adresu eshop@emos.cz či zavolejte na č. 581 261 228 od 7 – 15:30 hodin. Za zhlédnutí stojí a akční leták, jež každý měsíc nabízí zajímavé cenově zvýhodněné nabídky. Cena dopravy začíná již na 50 Kč.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top