TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Dekorace a doplňky: jaké do hotelu, kavárny nebo kanceláře?

Dekorace a doplňky: jaké do hotelu, kavárny nebo kanceláře?

Aniž bychom si to uvědomovali, ve většině situací za nás rozhoduje první dojem. Při příchodu do restaurace či kavárny si automaticky prohlédneme interiér a ujistíme se, že nám tam bude dobře. Estetické prostředí dokáže z pacientů v čekárně sejmout strach, na recepci před pracovním pohovorem uklidní uchazeče o práci. Jak snadno zařídit administrativní a reprezentativní prostory v moderním a přívětivém stylu? Přečtěte si naše rady a tipy.

Restaurace a kavárny

Už při zařizování kavárny či restaurace byste se měli zamyslet nad její identitou. Jaká jídla budete podávat? Budete se orientovat na mladší či starší ročníky? Bude interiér moderní nebo klasický?

Interiérový design podniku by měl odpovídat jeho účelu. Do klasické konzervativní kavárny se nehodí pestrobarevné tapety a studentská kavárna asi nebude laděna v zemitých barvách. Celkový dojem dotvoří i bytový textil – závěsy, záclony, ubrusy.
vliesove_tapety_indigo_14_0-230x230textilné-tapety-Enigma-02-230x230

zdroj: topDECO.cz,  obr. vlevo – výrobce Sirpi, kolekce Indigo,

obr. vpravo –   výrobce ARTE, kolekce Enigma

Hotely

Každý majitel hotelu chce, aby se v jeho zařízení cítili hosté příjemně, vraceli se do něj a šířili o něm dobré povědomí. Proto si dejte záležet i při výběru dekorací, a to nejen do jednotlivých pokojů. Nezapomínejte ani na chodby či recepci.

Hotelový textil se neomezuje pouze na záclony a povlečení, patří sem i tapety, koberce a další dekorační prvky. Exkluzivitu do hotelové lobby vnese kožený nebo ručně tkaný koberec. Všechna patra by měl spojovat zajímavý jednotící prvek. Pokud si nevíte rady se zařízením jednotlivých pater či místností, naše designérky vám ochotně pomohou.

Armani-Casa-textilne-tapety-10-230x230koberec-z-koze-Gallery-012-230x230

zdroj: topDECO.cz

Administrativní prostory

Firmy by měly u svých klientů či obchodních partnerů vzbuzovat důvěru. Použití korporátních prvků je sice základ, ale zároveň třeba návštěvníkům poskytnout i pohodlí. Dobře se budou cítit právě v příjemném, profesionálně sladěném interiéru. I vašim zaměstnancům se bude lépe pracovat v přívětivém prostředí.

Bytový textil dělá zázraky

Pokud máte pocit, že by i vaše kavárna či kancelář měla mít originální záclony, luxusní koberec, praktické vliesové tapety nebo jiný bytový textil, Brno je sídlem společnosti TopDECO.

Obraťte se na nás, rádi vám pomůžeme s výběrem a sladěním dekoračních prvků. Oživte váš interiér a věříme, že klienti se k vám budou vracet rádi a podstatně častěji.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top