TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Dětský pokoj / Dětský nábytek pro novorozence. Co by vám nemělo chybět?

Dětský nábytek pro novorozence. Co by vám nemělo chybět?

Vybavení pokoje novorozenců si žádá specifický, ovšem v každém případě vysoce kvalitní dětský nábytek. Podívejme se tedy na to, co by v pokojíku nejmenších chlapců a děvčat nemělo chybět.KB6

Kvalitní dětský nábytek do pokoje novorozenců

Některé kusy nábytku jako odkládací a úložné prostory, tedy komody, skříňky a poličky, jsou součástí všech pokojů, měly by být proto přítomny i v místnosti pro novorozence. My se však na tomto místě zaměříme na kvalitní dětský nábytek, jenž je specifický právě pro pokoje nejmenších dětí.

  • Postýlka či kolébka. Nejdůležitější je samozřejmě prostor, kde budou novorozenci spát. Pohodlná a bezpečná postýlka anebo kolébka je totiž naprosto nezbytná pro zdravý vývoj dítěte.
  • Houpací či vibrační lehátka a křesílka. Pokud je miminko vzhůru, mělo by opět trávit čas co nejpohodlněji. K tomuto účelu jsou velmi vhodná vibrační, případně houpací lehátka a křesílka.
  • Přebalovací pulty. Další nezbytná součást dětského pokoje, bez níž se rozhodně neobejdete. Navíc si aktuálně můžete vybrat mezi rozličnými přebalovacími pulty, což rozhodně není od věci.
  • Dětské jídelní židličky. Novorozeně samozřejmě ještě neumí sedět, ovšem čas letí jako voda, a tak je brzy potřeba dětská jídelní židlička, jež má polohovací opěry, bezpečností pásy a stabilní konstrukci.
  • Dětské ohrádky a zábrany. Když už malý nezbeda umí sám lézt, je trochu složitější jej ohlídat. Jednoduchým řešením jsou ovšem kvalitní dětské ohrádky a zábrany, které malého objevitele ochrání.

 KB5

Výše uvedený dětský nábytek pořídíte levně v internetovém obchodě Kasparek-baby.cz! Stačí si vybrat.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top