TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Nábytek a příslušenství / Hledáte kvalitní obývací stěnu, jež je zároveň designově povedená? Navštivte T-nabytek.cz.

Hledáte kvalitní obývací stěnu, jež je zároveň designově povedená? Navštivte T-nabytek.cz.

Nakupování nábytku online je velmi praktické. Ušetří vám čas, prohlédnout si můžete velké množství modelů, jejich funkcí a dodávka do domu je u některých prodejců zdarma.

Jestliže hledáte moderní obývací stěny, bohatou nabídku najdete na internetových stránkách e-shopu T-nabytek.cz. Obývací stěny si můžete snadno filtrovat dle představ a požadavků, jež máte. Je to ideální např. tehdy, víte-li, že chcete provedení v konkrétní barvě, vám líbivý dekor, použitý materiál, nebo chcete upřesnit cenové rozpětí.29756_medium_

Obývací stěny v zajímavém stylu

Chcete-li zařídit svůj obývák tak trochu jinak, zaujmout by vás mohla např. kolekce Orient. Je vyrobena z lamina s dezénem dubu starling. Dvířka jsou lamelová žebrovaná, jakoby roletová a dodávají sestavě netradiční vzhled s notnou dávkou exotiky. Celkový vzhled zajišťuje místnosti velmi příjemnou atmosféru. Díky použitému dřevu, pevné konstrukci i kovovým úchytům představuje spolehlivý a dlouhou dobu výborně sloužící druh vybavení.

Obývací pokoj je sestaven z dvoudveřových skříní, komody, vitríny a vysokého regálu. Budete mít dostatek úložných prostorů i místo k vystavení fotografií, oblíbených či často používaných skleniček nebo třeba suvenýrů z cest.

Nechybí možnost zakoupit si jednotlivé komponenty samostatně. K dostání je i konferenčí stolek Orient.

26154_medium_Pokud máte menší obývací pokoj, opticky jej zvětšíte i projasníte bílým nábytkem. Bude také vzdušnější, elegantní a velmi trendy. Kupříkladu obývací stěna Stella v bílém provedení, se vyznačuje čistými liniemi a nestárnoucím provedením. Ozvláštnění představuje použitá kombinace lesklého a matného povrchu.

Je zhotovena z lamina o tloušťce 16 mm. Objednat je možné i LED osvětlení prosklené skříňky a tak se moci i večer kochat vystavenými předměty nebo si navodit příjemnou, intimní atmosféru. Tato obýváková stěna je složena ze závěsné prosklené skříňky, TV stolku, nízkého regálu a sady 2 polic. Navíc si můžete objednat i šatní skříň a komodu ve stejném provedení.

Podívejte se na obývací sestavy na webových stránkách IDnábytek.cz a nechte se inspirovat, jak udělat z obýváku moderní a útulný pokoj, v němž budete rádi trávit svůj volný čas.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top