TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Koupelna / Nechte si navrhnout koupelnu a prohlédněte si ji v 3D vizualizaci

Nechte si navrhnout koupelnu a prohlédněte si ji v 3D vizualizaci

Rekonstrukce či zařizování nového domova je plné otázek a představ. Nejsme si jistí, jak bude co vypadat, jak společně zapůsobí rohová vana a vedle ní umývadlo s poličkou, nebo jaký nábytek zvolit, aby prostor nevypadal stísněně…130945

Jestliže i vy řešíte uzpůsobení koupelny, nechte si poradit architekty s bohatou praxí. Návrhy koupelen přináší denně klientům s různými požadavky, a vědí o této problematice mnohé. Poradí vám různé maličkosti, které podpoří účelnost koupelny, poskytnou požadovanou funkčnost a pomohou vyřešit potíž s nedostatkem prostoru. Zároveň získáte reálný pohled na konečný vzhled a budete moci rozhodnout, zda vám v daném pojetí celá místnost vyhovuje.

Vše, co do koupelny potřebujete

Na internetových stránkách koupelny-vizualizace.cz najdete ucelený přehled koupelnového vybavení. Získáte přehled o možnostech, které nabízí sprchové kouty, vany, koupelnové baterie, ale také bidety, klozety a mnohé jiné.

Taktéž si dopřejte notnou dávku inspirace a prohlédněte si fotogalerii. Objevíte jistě něco, o čem jste nevěděli a co koupelnu velmi oživí. Jmenujme kupříkladu barevné sprchové baterie, toalety či bidety ozdobené líbivými dekory, skloubení barev a použitých materiálů… Zjistíte, že koupelna může být elegantní, jednoduchá a přitom mít vše, co potřebujete.

Kde se obrátit o radu

Společnost Aqua Trade s.r.o., která 3D vizualizace a kompletní návrhy koupelen provádí, sídlí V Praze – Veleslavíně. Kontaktovat ji můžete e-mailem na adrese obchod@aquatreade.cz, prostřednictvím webu koupelny-vizualizace.cz nebo telefonicky na čísle 235 316 456. Stačí sdělit, co potřebujete, co od vaší nové koupelny očekáváte a její architekti pro vás připraví originální a zajímavé návrhy.

Jestliže se na firmu Aqua Trade s.r.o. obrátíte, nebudete litovat. Stanete se dalšími spokojenými klienty, kteří se budou pyšnit krásnou koupelnou a těšit se z její výborné funkčnosti.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top