TOPlist
26. 07. 2024
Domů / Interiér / Ložnice / Luxusní postele Velda

Luxusní postele Velda

Rozhodli jste se našetřené peníze na letošní letní dovolenou investovat raději do rekonstrukce Vaší ložnice a rádi byste si pořídili kvalitní postele? Ložnice pro mnohé z nás nepředstavuje pouze místo pro spánek, ale také pro relaxaci a společné romantické chvíle ve dvou. Základ pro zdraví spánek tvoří kvalitní matrace.

Jedny z nejluxusnějších postelí vyrábí společnost Velda, která je již šedesát let garancí belgické kvality. Nabídkový katalog společnosti Velda naleznete na této webové adrese postele-velda.cz. Vysokou kvalitu postelím Velda zajišťuje složení matrací. V taštičkové matraci jsou vloženy ocelové pružinky. Přičemž každá pružinka je zvlášť vložena do samostatné látkové „taštičky“. Jedna běžná matrace Velda obsahuje až tři tisíce ocelových pružinek speciálního tvaru.

Tyto ocelové pružinky jsou rozděleny až do sedmi zón tří různých tvrdostí. Právě toto složení zajišťuje uživatelům luxusních postelí značky Velda probudit se ráno bez bolesti krční páteře a prožít tak s dobrou náladou celý den. Postele Praha od společnosti Velda zajišťují nejen prvotřídní spánek, ale také jsou také luxusním doplňkem Vaší ložnice. Právě takovou je postel Boxspring Downtown 2C s dřevěným čalouněným rámem s pevnými nožkami a vloženou taštičkovou matrací.

Na této elegantně vypadající posteli je uložena speciální taštičková matrace se snímatelným kvalitním pratelným potahem a volitelnou tuhostí ve dvou variantách. V této matraci je uloženo až 648 kusů minitaštiček. Postele Downtown 2C si můžete objednat také s elektrickým polohováním na dálkové ovládání.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top