TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Kuchyně / Investujte do úsporných a funkčně propracovaných spotřebičů. Peníze se vám rychle vrátí.

Investujte do úsporných a funkčně propracovaných spotřebičů. Peníze se vám rychle vrátí.

Při koupi nového rodinného domu či bytu často řešíme náklady spojené s vytápěním, údržbou a jinými provozními věcmi, ale úplně opomíjí důležitost výběru domácích spotřebičů. Není dobré přihlížet pouze na design, funkčnost a vychytávky navíc, ale i na jejich spotřebu elektrické energie či vody. Spotřebiče Whirlpool patří k těm, které spojují moderní provedení s mnoha funkcemi, jež usnadní práci nebo disponují funkcemi navíc, ale i nízké náklady pro provoz.

Lednice Whirlpool do každé domácnosti

Podíváme-li se na lednice Whirlpool, bohatá nabídka přináší velké i menší modely volně stojící, kombinované, s prosklenými dveřmi, monoklimatické vestavné chladničky, mrazáky a další.

Hezkým příkladem je chladnička Whirlpool ART 8814/A+++ SF. 6. smysl a FreshControl zajišťují neustálou kontrolu prostoru uvnitř ledničky, uskladněné potraviny zůstávají díky optimální teplotě a vlhkosti 4x déle čerstvé, než je to u běžných chladniček. Zaujme vás zajisté i filtr Anti-Bacterial zachycující bakterie, mechanické i chemické nečistoty. Objem chladničky je 195 l a mraznička pojme 80 l. Prostor je osvětlen rovnoměrně na principu Star Light. Jestliže se vám stává, že vám mraznička občas namrzne, technologie StopFrost použitá zde kumuluje námrazu na kolektoru, který stačí po odmrazení vyjmout a opláchnout vodou. Funkce navíc, jako displej, elektronické ovládání, dětská pojistka nebo dveřní alarm a spoustu dalších, ocení nejen rodiny s malými dětmi.

Právě nyní si tento model můžete pořídit s úsporou 35% z původní ceny, což svědčí o dostupnosti pro všechny spotřebitele.

Rychlý úklid po velké večeři

Bylo již provedeno mnoho testů porovnávajících službu myček. Možná se budete divit, ale často neumyjí zaschlé zbytky jídla, jak by měly, zbytečně spotřebují mnoho vody nebo nedostatečně opláchnou či naleští nádobí v poslední fázi mytí. Společnost Whirlpool za léta své činnosti uzpůsobilo své myčky k nejvyšší dokonalosti a tak se můžete spolehnout na funkčnost, úspornost i praktické uspořádání uvnitř.

Myčka Whirlpool ADG 4570 FD patří do energetické řady A++ a disponuje senzorovou technologií 6. smysl. Pojme 13 sad nádobí, má prémiové regály, spotřeba je 10l vody na jedno mytí, navolit se dá poloviční náplň. Je ideálním řešením pro rodiny nebo ty, kdo si rádi pozvou přátele a připraví jim výtečný oběd.

Spotřebiče Whirlpool oceníte po všech stránkách. Jestliže se pro ně rozhodnete, získáte léty prověřenou kvalitu s důmyslnými funkcemi navíc.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top