TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Vybavení do koupelny. Co by vám nemělo chybět?

Vybavení do koupelny. Co by vám nemělo chybět?

Při výběru vybavení do koupelny hraje roli velikost místnosti, stejně jako počet lidí v domácnosti, ale také výše rodinného rozpočtu. Podívejme se proto na některé prvky, kterým byste měli věnovat pozornost.

LM16

Vana, nebo sprchový kout?

Záleží na tom, na čem se doma shodnete, ale také na velikosti koupelny. Odpočinek v horizontální poloze v horké vodě samozřejmě pomáhá při relaxaci, avšak ne každý si jej může dopřát. Nicméně sprchové kouty mohou také nabídnout komfort. Tak např. hydromasážní boxy dokáží člověku po náročném dni značně ulevit. V ideálním případě si lze pořídit vanu i sprchový kout, ale k tomu jsou již skutečně potřeba větší prostory. V koupelně by totiž mělo zůstat alespoň nějaké místo.

Moderní koupelnový nábytek

Ačkoli si mnoho lidí potrpí na kvalitní nábytek ve většině místností, koupelny jsou v tomto ohledu často ošizovány. Zbytečně! Moderní koupelnový nábytek totiž nemusí být vůbec drahý, ovšem koupelnu dokáže z vizuálního (i praktického) hlediska proměnit od základu. Jednu ze zajímavých možností např. představuje pořízené kompletní série koupelnového nábytku, tedy pokud si nechcete celou místnost vybavit od začátku do konce úplně sami.

Keramické obklady a dlažba

Barevné provedení koupelny je rovněž velmi důležité, z čistě estetického hlediska zřejmě vůbec nejdůležitější. Proto se na výběr keramických obkladů a dlažby maximálně soustřeďte. Koupelny bývají většinou světlejší, ale rozhodně to není dogmatickým pravidlem. Záleží pouze na vás. Často lze narazit i na tmavší provedení, které se ovšem příliš nehodí do menších koupelen, neboť je opticky dělá ještě menšími. V takovém případě si třeba zkuste pohrát s barevným kontrastem.

Přijďte si vybrat vanu, sprchový kout, koupelnový nábytek, obklady i dlažbu a další vybavení do koupelen do e-shopu Leroymerlin.cz.

 

 

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top