TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Doprava zdarma po celé ČR a široký výběr dřevěných briket? To najedete jedině u společnosti OPTIMTOP!

Doprava zdarma po celé ČR a široký výběr dřevěných briket? To najedete jedině u společnosti OPTIMTOP!

Hledáte spolehlivého a rychlého dodavatele dřevěných briket? Obraťte se na jednu z nejlepších společností dodávajících zdroje tepelné energie – OPTIMTOP s.r.o.

Proč využívat služeb OPTIMTOP s.r.o.?

Společnost je jedním z předních dodavatelů dřevěných briket vysoké kvality. Tyto zdroje jsou ekologické a zároveň značně úsporné. Pokud porovnáme například fosilní paliva a dřevěné brikety, může úspora (při používání briket) činit až desítky tisíc korun za jednu topnou sezónu.

Výhodou dřevěných briket od firmy OPTIMTOP je kvalitní výroba, při které nejsou používány žádná pojiva ani příměsi. Brikety patří mezi nejvíce ekonomické zdroje tepelné energie v ČR.

Společnost OPTIMTOP je jedním z předních dodavatelů dřevěných briket – poskytuje skvělé služby, které jistě potěší každého zákazníka. Doprava objednaných briket je zdarma již od jedné celé palety. Společnost rozváží objednávky po celé České republice.

Široký sortiment – velká možnost výběru

Velkou předností firmy je také široká nabídka, která obsahuje mnoho druhů briket, které mají mnohostranné využití.

Pokud jezdíte na chatu, vhodným typem pro roztopení krbu jsou válcové brikety vyrobené ze směsi smrkových a borovicových hoblin. Tento typ je vhodným ekonomickým řešením pro zajištění kvalitního topení na víkendové chatě. Brikety jsou také vhodné do kamen a kotlů na tuhá paliva.

Delší dobu hoření s minimálním množstvím popela potom zajistí dřevěné brikety RUF, které jsou vyrobené z 100% bukového dřeva. Jejich kvalitní slisování zajišťuje dlouhé hoření a specifický tvar brikety se postará o rovnoměrné prohřívání.

Dřevěné brikety jsou zařazovány mezi ekologicky šetrná tuhá paliva. Mají velkou výhřevnost a zároveň setří peněženku. Jsou vhodné do otevřených krbů i kamen a také do kotlů na tuhá paliva.

Společnost OPTIMTOP nabízí kvalitní dřevěné brikety, které jsou kvalitně slisovány a zaručují vysokou a dlouhou výhřevnost.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top