TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Řešíte potíž s vlhkostí zdiva? Pomůže vám kvalitní izolace!

Řešíte potíž s vlhkostí zdiva? Pomůže vám kvalitní izolace!

Vlhké zdivo trápí nemálo rodinných domů a dalších nemovitostí. Vlhkost má spoustu negativ a je potřeba začít ji řešit co nejdříve a nejvhodněji. A právě sanace vlhkého zdiva je to, co pro vás kvalitně a rychle udělá společnost Izolacehroz.cz. Její zaměstnanci mají mnohaleté zkušenosti v oboru izolace a sanace vlhkých budov.

Co vše pro vás udělají

Jde o společnost, se kterou můžete své potíže s vlhkostí velmi dobře konzultovat. Nejen že vám poradí, ale také udělá vše pro to, abyste se vlhkosti zdiva zbavili. Provádí narážení nerezových plechů, podřezávání stěn řetězovou pilou nebo diamantovým lanem, provádí také chemické injektáže, aktivní elektroosmózu, hydroizolaci formou PVC a další doplňující sanační práce.

O kvalitě prováděné práce svědčí i Certifikát řádného členství ve vědeckotechnické spol. WTA CZ, který byl společnosti udělen v roce 2009. Navštívíte-li internetové stránky www.izolacehroz.cz, najdete i fotografie prováděných prací.

Proč je důležité zbavit zdi vlhkosti

Důvodů, proč je nutné řešit provedení izolace vlhkého zdiva je hned několik. Nejde jen o estetickou stránku, kdy bude váš dům konečně hezký, omítka nebude opadávat a nebude se tvořit šedé nebo zelené zabarvení kvůli plísni… K dalším přednostem sanace patří snížení tepelných ztrát především v zimním období, kdy dům vytápíme. Tak dojde ke snížení nákladů na vytápění! Dále dojde ke snížení relativní vlhkosti uvnitř nemovitosti a celkovému ozdravení vnitřního mikroklimatu. Dalšími důvody jsou odstranění shromažďování vody na vlhkých stěnách a tím odstranění potíží s ničením zdiva, jako je např. sprašování vlhké omítky. Důvodem je i to, abyste odstranili příčiny hniloby zabudovaných dřevěných konstrukcí.

Vlhkost zdí je nepříjemná a může mít dalekosáhlé následky. Využijete-li spolehlivých služeb společnosti  Izolace František Hróz, budete rázem bez potíží. Nenechte váš dům dál ničit. Obraťte se co nejdříve na specialisty na pravém místě.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top