TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Nábytek a příslušenství / Objevte krásu a kvalitu dřevěných postelí, které se hodí do každé ložnice

Objevte krásu a kvalitu dřevěných postelí, které se hodí do každé ložnice

Ať už si zařizujete svou první, novou ložnici, obměňujete nábytek po několika letech, hledáte kvalitní postel pro vaše dítko, nebo chcete obdarovat své rodiče a věnovat jim k výročí svatby dárek, který zkomfortní jejich život a podpoří zdraví, vsaďte na postele z masivu! Nezklamou vás a budou vám dobře sloužit po mnoho let.

Proč investovat do dřevěné postele?

Důvodů je několik. Jde o vynikající materiál, který vydrží mnohé, je příjemný a kvalitní zpracování postelí eliminuje jakékoli výtky ze strany uživatele. Postele z masivu jsou velmi vkusné. Díky množství stylů a provedení, ve kterých se vyrábí, si vyberete jak do ložnice moderní, s prvky extravagance, tak do ložnice klasické, u které chcete zachovat tradiční linie.

Získejte spolu s postelí i úložný prostor

Všichni, kdo řeší nedostatek úložných prostorů, mohou zvážit pořízení dřevěné postele s úložným prostorem. Tyto postele jsou skutečně velmi hezky vyrobeny a nabízí několik variant provedení. Do úložného prostoru se můžete dostat zvednutím roštů různým způsobem, nebo si můžete vybrat postel, která má velké vysouvací šuplíky.

Oblíbené a velmi pohodlné jsou zvýšené dřevěné postele, které vynikají tím, že se z nich snadno vstává. Rozdíl pocítí zvláště ti, kterým vstávání přináší nějaké omezení.

Zdravá a krásná postel i pro děti

I holky a kluci nacházejí v postelích s úložným prostorem zalíbení. V nabídce e-shopu Ložnice INTENA najdete krásnou postel z masivu borovice, se 4 menšími šuplíky, 1 velkým šuplíkem a otevřeným vysunovacím boxem. Děti si tak mohou bezpečně uschovat všechny své nezbytné drobnosti, plyšáčky, peřinu s polštářem a jiné předměty.

Rozhodnete-li se pro nákup v e-shopu loznice-intena.cz, při nákupu nad 15 000 Kč nebudete platit poštovné! Navíc do konce měsíce srpna nabízí tento e-shop velké množství zboží s výraznými slevami. Využijte je a pořiďte si kvalitní dřevěné postele za bezkonkurenční ceny.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top