TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Venkovní žaluzie a předokenní rolety ochrání před sluncem vás i váš interiér. Umí ale i mnohé další…

Venkovní žaluzie a předokenní rolety ochrání před sluncem vás i váš interiér. Umí ale i mnohé další…

Každý dům i byt potřebuje kvalitní stínicí techniku na okna i další prosklené plochy. Bez ní se interiér velmi přehřívá a pobyt v něm je značně nekomfortní. Špatný spánek v noci, ale také dusno přes den.

Velmi dobrou službu v pomoci proti slunečním paprskům a teplu udělají venkovní žaluzie i předokenní rolety. Věděli jste ale, jaké další funkce jim lže přičítat?

Venkovní žaluzie nejen na okna, ale i velké prosklené plochy

Dávno už neplatí, že jsou venkovní žaluzie užívány na větších budovách s velkými okny. Díky jejich odolnosti vůči nepříznivým klimatickým podmínkám, dobré službě ve stínění a rozptylu světla v interiéru, i pro snadné ovládání a dobrou prostupnost čerstvého vzduchu se stávají čím dál častěji využívány v běžných domácnostech.

Jejich pestrá nabídka přináší možnost vybrat si nenápadné venkovní žaluzie, které “splynou“ s domem, stejně tak dobře jako naopak viditelné, dům dotvářející barevné, které ladí kupříkladu s barevným odlišením kolem oken, soklu či jiné části domu.

Skvělé předokenní rolety zajistí dokonalou tmu i lepší ticho

Předokenní rolety dokážou v létě pomoct od slunce a v zimě ušetří peníze za energii vynaloženou na vytápění.

Jsou vyráběny z hliníkových lamel, které jsou vyplněné PUR pěnou. Tím velmi dobře utěsní okna před úniky tepla v zimě. Přinesou tak úsporu až 70% energie, která by jinak unikla ven.

Dokážou snížit hluk až o 7dB, což už je znatelný rozdíl. Dobře vám tak poslouží zejména v místnostech, které jsou směrovány k frekventované ulici. Skvělé jsou i potřebujete-li se ve dne vyspat. Zatemnění je dá se říct jako v noci, nebudete muset používat klapky na oči a váš spánek bude vydatnější.

Jsou i ochranou majetku. Jejich překonávání často odradí zloděje od toho, aby se snažili dostat dovnitř. Překonat předokenní rolety zabere nějaký čas a tím snižují šanci na úspěšný lup.

Na rozdíl od závěsů a běžných žaluzií nabízí spolehlivou regulaci intenzity slunečních paprsků. Také chrání před UV zářením a tak chrání váš majetek před předčasnými projevy stárnutí.

Informujte se podrobněji na webových stránkách rolety-vrata-zaluzie.cz a vyberte si spolehlivé stínící vybavení doplňující skvěle vaše okna a výborně sloužící celé vaší rodině.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top