TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Jaký typ vjezdových bran se hodí k vašemu objektu?

Jaký typ vjezdových bran se hodí k vašemu objektu?


Vjezdové brány tvoří velmi důležitou součást venkovního oplocení rodinných domů i komerčních objektů. Jejich význam je zcela jasný. Zajistit pohodlný přístup do objektu všem, kdo ho potřebují a samozřejmě ochránit objekt před nechtěnými návštěvami. V současnosti je na našem trhu druhů vjezdových bran více a je třeba vybrat tu správnou pro váš pozemek. Každý typ má totiž odlišné vlastnosti a výhody.

04

Vybírejte tam, kde mají všechny druhy

Výběr a nákup vjezdových bran se samozřejmě vyplatí uskutečnit u odborníků. Ty poznáte podle několika kritérií. Tím prvním je, že výrobci nabízejí hned několik typů a variant vjezdových bran. Všechny samozřejmě musí být vyrobeny z kvalitních materiálů a pomocí moderních technologií. Kvalitní výrobci také zajistí odbornou montáž, včetně stavebních úprav a zprovoznění celého systému. Mezi nejkvalitnější výrobce na trhu se řadí například společnost Unoal. Nejvyužívanější druhy vjezdových bran jsou 2.

 Základem jsou křídlové brány

Křídlové brány byly nejvyužívanějším druhem vjezdových bran a svou oblibu si ale drží i dnes. Tento typ vjezdových bran je tvořen jedním nebo dvěma křídly, které se otevírají, jako vstupní dveře. Tento typ vjezdových bran se hodí na ty pozemky, které mají za bránou ještě dostatečný prostor. Prostor musí umožnit dostatečný pohyb křídel, i když na zahradu zajedete s autem. Pokud máte od branky jen krátkou příjezdovou cestu, bude pro vás ideálním řešením druhý typ brány.

Posuvné brány vyžadují dlouhé příjezdové cesty

Dalším typem vjezdových bran jsou posuvné brány s pojezdem. Motorizované otevírání zajistí velký komfort při ovládání. Motorizovány mohou samozřejmě být i křídlové brány. Volba je jen na vás. Zde tvoří bránu jen jedno křídlo, které se otevírá pohybem do strany, podél plotu. Pro tento typ není třeba mít dlouhou příjezdovou cestu, ale je zapotřebí mít dostatek prostoru vedle brány.

 

Oba druhy bran ještě společně se samonosnými bránami najdete na www.unoal.cz.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top